27 / 04 / 2024

Vuslat Turunç

Vuslat Turunç

AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Beldağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Vuslat Turunç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

SPK onayladı, Tureks Turunç Madencilik halka arz olacak

Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı belirtildi. MARBL kodu ile 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Borsa’da satış yöntemi ile halka arz olacak şirketin halka arzında fiyat 10,97- Türk Lirası olarak açıklandı.

Tek başvuru ile bakanlıktan geri ödemesiz 100 bin TL! Elinizi çabuk turun başvuru süresi doluyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşların içine su serpecek açıklamayı yaptı. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat, hemen alıp toprakla buluşturun! Ücretsiz dağıtılıyor, elinizi çabuk tutmanız gerek

Mersin'de "Yerli ve Milli Arpa Tohumlarının Toprakla Buluşması Projesi" kapsamında üreticilere yönelik 43 ton yerli ve milli arpa tohumu dağıtımına başlandı.

Altın için vuslat yakın! Herkesin beklediği haber geldi! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bu yükseliş devam ederken gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. İşte detaylar!

Debu 39 Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debu 39 Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Muhammed Eyüp ODacı ve Müge Turunç ortaklığında kuruldu.

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur İbicek ve Serkan Taşar ortaklığında kuruldu.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Marmaris'te 23.3 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Marmaris 1. İcra Dairesi, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Turunç Mahallesi 1584,1585, 1586, 1587, 1588, 1589, 1590 numaralı parselde yer alan tarlayı 25 milyon 323 bin 483 TL'ye icradan satıyor...

Hatay'da 7.1 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Hatay ile Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi'nde yer alan arsa toplamda 7.1 milyon TL'ye özel eğitim tesisi yapılmak üzere 30 süreyle uzun süreli kiralama işlemine çıkarılmıştır.

Kibele Projekt Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kibele Projekt Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan    Turunçkapı, Umut Turan ve Yusuf Kurt ortaklığında kuruldu. 

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Vuslat Turunç Haberi

Vuslat Turunç

AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Beldağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Vuslat Turunç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-  Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait her türlü konut, işyeri, toplu konut, villa, çarşı, prefabrik yapı, ticarethane, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, liman, okul, köprü, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, sosyal tesisler, spor tesisi, kültür sanat merkezi, otopark, garaj, depolama alanı, antrepolar ve turistik tesisler, otel, motel tatil köyleri vs. inşaat, taahhüt ve montaj işlerini gerek şirket olarak gerekse gerçek veya tüzel kişilerle birlikte iş ortaklıkları kurmak suretiyle yapmak, üçüncü şahıslara yaptırmak. Gerektiğinde bu tesislerin alımını, satımını, pazarlamasını ve ticaretini...