23 / 04 / 2024

W Roof

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Eskişehir Roof Garden Hotel 6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de bulunan Eskişehir Roof Garden Hotel ve işyerlerini 10 yıllığına kiraya veriyor. İşin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kantürk ve Adem Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Navıd Tayebi ve Nader Tayebi imzasıyla kuruldu.

Wınner Trade İnşaat Nakliyat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınner Trade İnşaat Nakliyat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hamdi Souhangırkashanıfard imzasıyla kuruldu.

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Firat ve Emre Yazıcıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat W Roof nerede?

Ev alanlarını 68 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği W Roof Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daireler yer alıyor. Peki Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat W Roof nerede?

Erguvan İnşaat W Roof fiyat!

Erguvan İnşaat W Roof fiyat listesine göre ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 206 konuttan meydana gelen Erguvan İnşaat W Roof Evleri Kurtköy'de yükseliyor.

W Roof Haberi

W Roof

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...