19 / 04 / 2024

Westside Beylikdüzü ulaşım

Westside Beylikdüzü ulaşım

Uzman İnşaat, Beyaz, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Mes İnşaat ortak girişimiyle hayata geçen Westside projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede stüdyo daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Westside İstanbul ulaşım krokisi!

Westside İstanbul daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor, 848 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor. İşte Westside İstanbul ulaşım krokisi...

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Westside İstanbul ulaşım!

Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede dükkan fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor.

Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişen Westside İstanbul'da daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Westside Beylikdüzü Evleri nerede?

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Westside Beylikdüzü Evleri nerede?

Westside tanıtım filmi!

Beylükdüzü' nde bulunan West Side, Mes İnşaat, Turkuaz İnşaat, Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ortaklığında 74 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. West Side İstanbul detayları...

Beylikdüzü West Side İstanbul 2017 Mart'ta teslim!

Beylikdüzü Westside İstanbul' da satış süreci devam eden dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare olarak tasarlandı; dükkanların büyüklükleri ise 20 metrekare olarak tasarlandı. İşte Westside Beylikdüzü fiyatları...

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Westside Beylikdüzü satış ofisi telefon!

Westside Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Satışları devam eden proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Westside Beylikdüzü satılık daire!

Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Westside Beylikdüzü satış ofisi!

Westside Beylikdüzü satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2017 yılının Mart ayında teslim edilecek olan projede daire alanları 40 - 210 metrekare arasında değişiyor.

Westside Beylikdüzü telefon numarası!

Westside Beylikdüzü daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. 1.155 tane daire ve 166 tane dükkandan meydana gelen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. Westside Beylikdüzü telefon numarası 0212 871 41 02.

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside Beylikdüzü Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Daire alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Westside Beylikdüzü ne zaman teslim?

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Beylikdüzü'nde tapu işlemlerine teknolojik çözüm!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki binlerce vatandaşın tapu sorununu bir bir çözerken, şimdi de Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun imzaladığı protokol ile artık süreç daha kısalmış olacak.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım bilgileri doğrultusunda proje İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'da inşa ediliyor. Satışları devam eden projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor.

Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden oluşuyor. Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında E5’e 100 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent ulaşım!

Beylikdüzü Kalekent ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde bulunuyor. İlk etabı bu yıl sonunda teslim edilecek olan proje 33 blok halinde hayata geçiriliyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Westside Beylikdüzü ulaşım Haberi

Westside Beylikdüzü ulaşım


Westside İstanbul, Şahinler Holding’in arsası üzerinde Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde hayat buluyor.


Toplam 74 bin metrekare arsa alanı bulunan Westside Beylikdüzü toplam 1152 konuttan oluşuyor.Westside projesinde toplam 30 bin metrekare yeşil alan yer alıyor.


15 bloklu projenin alt kısmında dükkanlar yer alıyor. Ayrıca 2 bin araç kapasiteli otoparkı bulunuyor.


Westside konutlarının metrekare fiyatları 2 bin 500 ile 3 bin 200 TL arasında değişiklik gösteriyor.


WESTSİDE TANITIM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlanan Westside projesinin daire büyüklükleri 40 ile 213 metrekare arasında değişiyor.


Mart 2017'de teslim edilmesi planlanan projenin toplam yatırım bedeli 600 milyon TL.


Westside Beylikdüzü evlerinde konut sahibi olanlar; 4 adet açık/3 adet kapalı yüzme havuzu, 3...