24 / 04 / 2024

wıcs

wıcs

Londra merkezli EurAsia Strategies tarafından 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde Conrad İstanbul Otel’de üçüncüsü düzenlenecek olan WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde iki gün boyunca toplam 30 oturum gerçekleştirilecek.

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 27-28 Kasım'da!

WICS (Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi) ulusal ve uluslararası pek çok paydaş kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, birlikler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve medyanın resmi desteği ve aktif katılımları ile düzenleniyor...

Pdmechanıcs Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdmechanıcs Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Uslu tarafından kuruldu.

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Celal Öztürk tarafından kuruldu.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmed Fatih Akbulut ve Ahmet Görür ortaklığında kuruldu. 

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Wearonıcs Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Wearonıcs Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Gürarslan tarafından kuruldu. 

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Basıcs Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Essam Zahra tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wı Energy Elektrik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Navıd Tayebi ve Nader Tayebi imzasıyla kuruldu.

Wınner Trade İnşaat Nakliyat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınner Trade İnşaat Nakliyat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hamdi Souhangırkashanıfard imzasıyla kuruldu.

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Firat ve Emre Yazıcıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

wıcs Haberi

wıcs

WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 10-11 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek.

Londra merkezli EurAsia Strategies tarafından 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde Conrad İstanbul Otel’de üçüncüsü düzenlenecek olan WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde iki gün boyunca toplam 30 oturum gerçekleştirilecek. Oturumlara katılacak kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri dünyadaki ve Türkiye’deki akıllı şehirler gündemini, sunacakları bildiriler eşliğinde tartışacak.

WICS 2014 (World Intelligent Cities Summit – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi) 10-11 Aralık 2014 tarihlerinde Conrad İstanbul Otel’de 100’ün üzerinde lider, uluslararası konuşmacının  sunumları ile gerçekleştirilecek.


Bu sene Türkiye’de üçüncüsü düzenlenecek olan akıllı şehirlere odaklı bu üst düzey zirvenin programında bilgi ve iletişim teknolojileri, sağlık, turizm, inşaat, telekomünikasyon, güvenlik, ulaşım, enerji, altyapı ve finans alanları 30’un üzerinde ülkeden uluslararası konuşmacıların da...