25 / 04 / 2024

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 27-28 Kasım'da!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 27-28 Kasım'da!

WICS (Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi) ulusal ve uluslararası pek çok paydaş kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, birlikler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve medyanın resmi desteği ve aktif katılımları ile düzenleniyor...




WICS (Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi) ulusal ve uluslararası pek çok paydaş kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, birlikler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve medyanın resmi desteği ve aktif katılımları ile 27-28 Kasım tarihlerinde düzenleniyor. Ana medya sponsorları NTV ve CNBC-e'dir. 


WICS 2013, Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere Kuzey Amerika, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’dan sektörde önde gelen liderlerin, yatırımcıların ve kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin yeni fikirleri, fırsatları ve en son gelişmeleri görüşmek için biraraya geldiği üst düzey ve bölgede eşsiz uluslararası bir zirvedir. Geçtiğimiz yıl zirveye 25 farklı ülkeden katılım olmuştur. Bu ülkeler arasında Türkiye dışında Almanya, Kuzey Amerika, Fransa, Çin, Japonya, Malezya, Hindistan, Danimarka, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, İsveç, Litvanya, Rusya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Avusturya, İtalya, Hollanda, Cezayir, Mısır, Katar ve Kanada yer almaktadır.


WICS 2013'de 30'un üzerinde farklı ülkeden 500'ün üzerinde katılımcının yer alması beklenmektedir. Zirve kapsamında alanında önde gelen 100’ün üzerinde Türk ve uluslararası uzmanlar sunumlar yapacaklardır. 2 gün sürecek olan bu üst düzey zirve süresince, interaktif panel tartışmaları ve Telekomünikasyon, Teknoloji, İnovasyon, ICT, Kentsel Dünüşüm, Enerji, İnşaat (akıllı binalar ve evler), Ulaşım, Enerji Verimliliği ve Yönetimi, Altyapı, Sağlık, Turizm ve M2M alanları başta olmak üzere farklı ve birbirine paralel oturumlar gerçekleştirilecektir.


Etkinlik kapsamında katılımcılar!


- Bakanlar, Üst Düzey Devlet & Bakanlık Yetkilileri ve - Milletvekilleri

- Belediye Başkanları, Belediyelerden Üst Düzey Yetkililer

- Teknoloji Şirketleri

- ICT Şirketleri

- Enerji Şirketleri

- İnşaat şirketleri

- Atık Su Yönetimi Proje Geliştiricileri

- Kamu Hizmeti Veren Kurumlar ve Kuruluşlar

- Yatırım Şirketleri, Finans Kurumları ve Bankalar

- Telekomünikasyon Şirketleri

- Akıllı Şebeke Proje Geliştiricileri, Yatırımcıları

- Akıllı Bina ve Ev Proje Uygulayıcıları ve Geliştiricileri

- Akıllı Ulaşım Sistemleri Proje Uygulayıcıları ve Geliştiricileri

- Otomotiv Şirketleri

- Şehir Planlamacılar ve Mimarlar

- Dernekler, Birlikler, Kar Amacı Gütmeyen Kurumlar

- Hukuk Firmalar

- Medya

- Üniversiteler


Geri Dön