25 / 04 / 2024

Wilo ekonomi toplantısı

Wilo ekonomi toplantısı

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “ İMSAD Ekonomi Toplantısı ”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi.

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinin en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini bu hafta gerçekleştirecek.

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

İnşaat Platformu'nun toplantısında sektörün sorunları tartışıldı!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

Wilo İMSAD Ekonomi Toplantısı'nı gerçekleştirdi!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “ İMSAD Ekonomi Toplantısı ”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi.

İMSAD 2015 ekonomi toplantısı 21 Ocak'ta!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), ‘2015’te Türkiye ve Dünya Ekonomisini Neler Bekliyor?’ konusunu gündeme taşıyacağı yılın ilk ekonomi toplantısını 21 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek..

EİT 5. Çevre Bakanları Toplantısı İstanbul’da!

Türkiye’nin de üye olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 5. Çevre Bakanları Toplantısı, İstanbul’da düzenlenecek.İklim Değişikliği ve Yeşil Ekonomi konulu İstanbul Deklarasyonunun kabul edilmesi bekleniyor.

Türkiye İMSAD Ekonomi Toplantısı 11 Eylül'de!

Türkiye İMSAD Ekonomi Toplantısı 11 Eylül'de gerçekleştirilecek. Toplantıda, Türkiye ekonomisi, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerine ilişkin son verilerin yer aldığı “2014 Eylül Aylık Sektörel Rapor’u paylaşılacak.

Ekonomi İşbirliği 5. Bakanlar Toplantısı Ekim'de İstanbul'da!

Kenya’nın Nairobi kentinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Çevre Bakanları İstişare Toplantısına katılan Bakan İdris Güllüce'nin Ekim 2014'teki toplantının İstanbul'da yapılması önerisi kurul tarafından kabul edildi.

İMSAD, Siyasi İklim ve Ekonomik Gelişmeler toplantısını yarın yapacak!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( Türkiye İMSAD ) yılda dört kez düzenlediği ‘Ekonomi Toplantısı’nın ikincisini ‘Siyasi İklim ve Ekonomik Gelişmeler’ konu başlığı ile yarın gerçekleştirecek.

Nihat Zeybekci Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Toplantısı'na katıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, JW Marriott otelde Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Yüksek İstişare Konseyi Toplantısına katıldı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Zeybekci, "OECD Türkiye'nin büyüme tahminini düşürdü" dedi

Wilo ekonomi toplantısı Haberi

Wilo ekonomi toplantısı

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “İMSAD Ekonomi Toplantısı”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği – Türkiye İMSAD’ın geleneksel olarak düzenlediği “Ekonomi Toplantısı”nda, başta inşaat sektörü olmak üzere Türkiye ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmelerin sektörlere yansıması ele alındı. Türkiye İMSAD’ın 2015 yılı büyüme öngörülerinin açıklandığı toplantıya, iş ve inşaat dünyasından 100’ün üzerinde temsilci katıldı.


Aralarında pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun da bulunduğu, Türkiye’nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen “İMSAD Ekonomi Toplantısı” İstanbul’da yapıldı.

İMSAD’ın geleneksel olarak düzenlediği ve sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “İMSAD Ekonomi Toplantısı”, 21...