24 / 04 / 2024

work square otel

work square otel

MVK Yapı'nın hayata geçirdiği Work Square projesinin otel haline getirilmesine karar verildi...

Work Square projesinin bir bloğu otel oluyor!

Work Square projesinin bir bloğu otel olarak inşa edilecek. 150 odasının olacağı otel 4 yıldızlı olacak...

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Emaar Square’in ofislerinde kiralamalar başlıyor!

Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’in 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofislerinde kiralamalar başlıyor.

Barts Square Londra lanmanı 11-12 Nisan'da!

Barts Square Londra'da benzeri bulunmayan eşsiz bir proje. Barts Square projesinin lanmanı 11-12 Nisan'da Çırağan Palace Kempinski Otel'de düzenlenecek.

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabiliyor!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

Work Square Kurtköy ofis fiyatları!

Work Square Kurtköy ofis fiyatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Work Square satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Work Square satış ofisi, adres, iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Work Square Kurtköy resimleri!

Work Square Kurtköy resimleri öncesinde projenin diğer bilgilerine değinelim. İstanbul Pendik Kurtköy bölgesinde yükselen proje, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.

Emaar Square'de fiyatlar 239 bin dolardan başlıyor!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen Emaar Square projesinin 2015 yılının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Ofis, otel ve AVM bulunan projede fiyatlar 239 bin 888 dolardan başlıyor.

Work Square adres!

Work Square adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 12 bin 366 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Work Swuare projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı

MVK Yapı, Otis ile anlaşma imzaladı!

Ev-ofis, ticaret alanı ve otelden oluşan Work-Square karma projesini hayata geçiren MVK Yapı, dünyanın güçlü asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol imalat firması Otis ile anlaşma imzaladı

MVK Yapı Otis Asansörleri'ni seçti!

MVK Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen ev-ofis, ticaret alanı ve otelden oluşan Work-Square karma projesi, dünyanın en iyi markalarını bir araya getirerek hayatı kolaylaştırırken, huzur ve konfor dolu yaşam alanları sunuyor.

work square otel Haberi

work square otel
Ev-Ofis konseptine sahip olacak şekilde tasarlanan MVK Yapı'nın projesi olan Work Square Residence'ın bir bloğu yapılacak değişiklikle otel olacak. Firma yetkilileri bu şekilde konaklama hizmeti de vereceklerini...