19 / 04 / 2024

World Cities İstanbul 18 Congress

World Cities İstanbul 18 Congress

World Cities Congress İstanbul'18, 17-18-19 Nisan tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki ülke ve şehirlerden teknoloji üreten firmalar ile 100'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak...

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Hangi ilçe ne kadar yeşil?

Dünya şehirleriyle ilgili istatistiksel raporlar yayınlayan World Cities Culture'ın son raporunda İstanbul, sahip olduğu yüzde 2.2'lik yeşil alan oranıyla 37 şehir arasında son sırada bulunuyor. 

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi, TRT World dünyaya duyuracak!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı'na bu akşam yapılacak tarihi iniş TRT World'den tüm dünyaya canlı yayınla duyurulacak...

World Cities İstanbul'18 Congress 17 Nisan'da!

World Cities Congress İstanbul'18, 17-18-19 Nisan tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki ülke ve şehirlerden teknoloji üreten firmalar ile 100'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak...

Akıllı şehirlerin geleceği İstanbul’da konuşuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, günümüzün akıllı şehirlerini geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getiren World Cities Expo İstanbul’17 başladı.

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı!

Günümüzün akıllı şehirlerini sürdürülebilir yaşam vizyonuyla geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getirecek World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı.

World Cities İstanbul 18 Congress Haberi

World Cities İstanbul 18 Congress

Akıllı şehirler dönüşümü dünya şehirleri için bir zorunluluk halini alırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan World Cities Congress İstanbul'18 bu alanda yapılan en yeni çalışmaları gözler önüne serecek. 17-18-19 Nisan tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki ülke ve şehirlerden teknoloji üreten firmalar ile 100'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak olan World Cities Congress İstanbul'18 bu yıl 10 bini aşkın sektör profesyonelini ağırlayacak.

Üç gün boyunca devam edecek oturumlarda yenilikçi şehir teknolojileri, Nesnelerin İnterneti (IoT), şehir ölçeğinde dijital dönüşüm ve ekonomi, büyük veri ve siber güvenlik gibi konular alanında en yetkin isimlerce değerlendirilecek. Fuar, Yenikapı Avrasya Sanat ve Gösteri Merkezi'nde...