19 / 04 / 2024

www.havadanemlakvideo.com

www.havadanemlakvideo.com

Tuzla Emlak Konut projelerinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Eviva Residence projesinden havadan görüntüler!

Bulut İnşaat'ın Beylikdüzü'nde yer alan projesi Eviva Residence'ı havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

W Bahçe, Hobi Plus, Elite Yaşam ve Zin D Zen'den görüntüler!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından yapılan W Bahçe, Atlantis İnşaat tarafından yapılan Hobi Plus, Zin D Yapı tarafından yapılan Zin D Zen projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

www.faydabul.com ile emlak sektöründe yeni bir fırsat!

Emlak sektörüne getirdiği hareketlilik ile dikkat çeken www.faydabul.com web sitesi 14 sektörde marketplace modelinde hizmet veriyor.

www.imardurumu.com Şubat'ta hizmete girecek!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin mülkün imar durumunu kısa sürede ve tek tuşla sorgulayabileceği on-line hizmet portalı www.imardurumu.com şubatta hizmete giriyor.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Referans Bahçeşehir'in www.referansbahcesehir.com sitesi açıldı!

KİPTAŞ ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için www.referansbahcesehir.com internet sitesi üzerinden ön talep süreci başladı. Referans Bahçeşehir projesinde satışlar yakında başlayacak...

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Karat 34 için www.karat34.com.tr'den ön talep toplanıyor!

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı'nın Yenibosna projesi Karat 34 için www.karat34.com.tr internet sitesinden ön talep toplanıyor. Karat 34 Yenibosna'da 621 bağımsız birim olacak...

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı!

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bizimtepe Aydos'un www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı!

Halk GYO Vakıf GYO'nun Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesine ait www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı. Bizimtepe Aydos Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlayarak değişiyor...

DKY Sahil projesine www.dkysahil.com'dan ön talep toplanıyor!

DKY Sahil projesine www.dkysahil.com internet sitesinden ön talep toplanıyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılacak olan DKY Sahil Kartal projesinde 140 daire yer alıyor...

www.havadanemlakvideo.com Haberi

www.havadanemlakvideo.com



 Tuzla Emlak Konut projelerinin havadan görüntüsü için...