19 / 04 / 2024

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı nerede

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı nerede

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Turizm Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seydan Çiçen tarafından kuruldu.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Aris Grand Tower 2+1 kampanya!

Aris Grand Tower 2+1 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Grand Tower, 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor.

3. İstanbul'da 403 bin TL'ye 1+1!

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projenin ilk etabında 2+1, 3+1 ve 4+1, Grand İstanbul etabında ise 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor.

 “Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu” başladı!

TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarına uluslararası boyutta devam ediyor. Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de başladı. 

Grand Rezidans yeni fiyat listesi!

Grand Rezidans yeni fiyat listesi 374 bin TL'den başlıyor. Grand Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

Başakşehir Grand Rezidans fiyat listesi 2017!

Toplam 140 daireye yer verilen 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde yüzde 5 peşinat vererek 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı nerede Haberi

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı nerede

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde özel bir etkinlik düzenleyecek. 2016’da evlenecek çiftlere düğün trendlerini sunan otel, yeni bir hayata adım atmak için plan yapan herkesi düğün etkinliğine bekliyor


Başarılı organizasyonları ile kısa sürede adından sıkça söz ettiren Wyndham Grand İstanbul Levent, yepyeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Yeni evlenecek çiftlere evlilik sürecinde rehberlik etmek için 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde bir düğün etkinliği düzenliyor. 


Modacı Esin Arıcan defilesi 

4 farklı konsept ile düğün temalarının sergileneceği etkinlik, hayallerindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen çiftleri bekliyor.  Modacı Esin Arıcan’ın 2016 gelinlik modellerinin tanıtılacağı defilede, gelin adaylarına farklı gelinlik alternatifleri sunulacak. 


10 çifte sürpriz hediye 

Birçok seçkin markanın katılacağı etkinlikte ziyaretçilerin, merak ettiklerini bir arada bulabilecekleri ve 2016 düğün...