28 / 03 / 2024

xiaomi 11 t özellikleri

xiaomi 11 t özellikleri

Vodafone'nın e-ticaret sitesi olan Vodafone Yanımda'da Xiaomi Mi 11T'ye büyük indirim geldi! Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi 11T fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya kaçırılmayacak indirim!

Türkiye'nin önde gelen süpermarketleri arasında yer alan Carrefoursa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya indirim yapma kararı aldı. İşte ayrıntılar...

BİM’de Xiaomi robot süpürge 11 bin 499 TL’ye, tezgahaltı buzdolabı 2 bin 899 TL’ye, çift kişilik çarşaf 149 TL’ye düştü!

Teknolojiden gıdaya kadar her alandaki ürünlerine indirim uygulayan BİM, aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz Cuma günü Xiaomi robot süpürge 11 bin 499 TL’ye, tezgahaltı buzdolabı 2 bin 899 TL’ye, çift kişilik lastikli çarşaf 149 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 14 Temmuz

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro müjdesi! Yeniden stoklara geldi, fiyatını duyan şaştı kaldı!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Mayıs ayında tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro tekrar müşterilerle buluşacak.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da flaş indirim! Carrefoursa birden fiyat düşürdü!

Carrefoursa, Türkiye'nin lider perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için cazip bir fırsat sunuyor. Bu akıllı telefon, özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Yeniden Stokta! BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 indirimli fiyatlarla satışta!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü ve kısa sürede tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Redmi Note 11 modellerini tekrar müşterileriyle buluşturuyo

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirim: Fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini şimdi bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Teknosa mağazalarından veya online satış platformundan cihazlarını satın alabilirler.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 uygun fiyata BİM'de! Telefonunu yenilemek isteyenler müjdeyi kaçırmasın!

BİM, Türkiye'nin en popüler market zincirleri arasında yer alıyor ve yeni bir telefon arayışında olanlara güzel bir haber verdi. Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 modelleri, BİM tarafından indirimli fiyatlarla satışa sunulduğu duyuruldu. İşte 17 Nisan 2023 fiyatları...

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

xiaomi 11 t özellikleri Haberi

xiaomi 11 t özellikleri

Türkiye'de en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone'un e-ticaret platformu olarak tanınan Vodafone Her şey Yanımda'da Xiaomi'nin en çok tercih edilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 11T'ye inanılmaz bir indirim uygulandı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi 11T'yi Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden çevrimiçi bir biçimde satın almak.

Xiaomi Mi 11T, 6.67 inç büyüklüğünde AMOLED panele sahip. Piksel yoğunluğu 395 PPI olan akıllı cihazın ekran yenileme hızı 120 Hz'dir. Xiaomi Mi 11T Pro'nun ekran çözünürlüğü standardı Full HD Plus olurken pil kapasitesi ise 5000 mAh'dir.

Ekran Özellikleri    

HDR DCI-P3 Renk Uzayı HDR10 Motion Estimation/Compensation (MEMC) Multi Touch Dolby Vision HDR10+ Çerçevesiz Tasarım Sürekli Açık Ekran (Always-on Display) AdaptiveSync Ekran İçinde Ön Kamera 5.000.000:1 Kontrast Oranı 10bit (8 bit+2 bit FRC) Renk Derinliği 480 Hz Screen Touch Response 800 cd/m² (nit)...