26 / 04 / 2024

Xiaomi 12 özellikleri

Xiaomi 12 özellikleri

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonları Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro, Türkiye'de satışa çıktı. Özellikleriyle göz dolduran Xiaomi 12 serisi, performansıyla kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Peki, Xiaomi 12 fiyatı ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye’de üretilen Redmi 12’nin yeni 8GB + 128GB versiyonu satışa sunuldu

Xiaomi, maksimum değer ve uygun fiyatı ile, eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey seviyede teknik özelliklerle donatılan yeni akıllı telefonu Redmi 12'yi tanıttı. İşte Redmi 12'nin merak edilen özellikleri...

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefonun heyecan verici özellikleri ortaya çıktı!

Xiaomi, beklenen Mix Fold 3'ü nihayet onayladı ve heyecanla beklenen çıkış tarihiyle ilgili bilgi verdi. Xiaomi, Mix Fold 3 modeli ile pazardaki payını artırmayı hedefliyor.

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

Merakla beklenen Redmi 12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Fiyat performans ürünleri ile amiral gemilerine meydan okuyan Xiaomi’nin giriş seviyesine hitap eden Redmi 12 modeli tanıtıldı. Helio G88'den gücünü alan model, üçlü kamera dizilimine sahip. İşte ayrıntılar.

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Redmi Note 12 Pro rekabetçi fiyatı ile Vatan Bilgisayar'da satışa çıktı!

Xiaomi'nin popüler Redmi Note serisinin en yeni üyesi Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Vatan Bilgisayar'da satışa çıktı. Peki, Xiaomi Redmi Note 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da flaş indirim! Carrefoursa birden fiyat düşürdü!

Carrefoursa, Türkiye'nin lider perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için cazip bir fırsat sunuyor. Bu akıllı telefon, özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi, Redmi Note 12T Pro İçin Geri Sayıma Başladı: İşte Onaylanan Özellikler!

Xiaomi'nin popüler orta segment serisi Redmi Note 12'ye bir ek daha geliyor. Redmi Note 12T Pro modeli için onaylanmış bazı özellikler paylaşıldı.

Xiaomi 12 özellikleri Haberi

Xiaomi 12 özellikleri

Xiaomi Türkiye, kısa süre önce duyurduğu Xiaomi 12 ve 12 Pro’nun Türkiye tanıtımını yaptı. 180 g ağırlığında ve sadece 69,9 mm genişliğinde olan Xiaomi 12'de pürüzsüz, eşit ve hafif bir tutuş sağlamak için gelişmiş teknolojilerden yararlanılmış. 

Xiaomi 12'nin yüzeyi, ipeksi pürüzsüzlükte yuvarlak ve hassas bir stil sunuyor ve hem ön hem de arka kenarlarda simetrik olarak kavislidir.  Basit geometrik tasarım, son ayrıntısına kadar zarif ve sofistike olarak tasarlanmış. 

Xiaomi 12, nesne öğrenme ve izleme algoritması ile tamamen yeni bir odaklama teknolojisini benimsiyor. Xiaomi ProFocus, hareketli nesnelerin daha net bir şekilde çekilmesini sağlıyor. 

Yapay zeka algoritmalarının ve görüntüleme teknolojisinin yardımıyla video, sahneyi otomatik olarak aydınlatıyor ve karanlıkta çekim yaparken bile, sanki telefonunuza bir gece görüş filtresi eklemişsiniz gibi çıplak gözden daha...