26 / 04 / 2024

yağış uyarısı

yağış uyarısı

Meteoroloji yetkilileri, Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla için yarından itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla'da kuvvetli yağış ve rüzgar etkili olacak.

Marmara Bölgesi'ne yağış geliyor!

Marmara Bölgesi önümüzde ki iki gün genellikle bulutlu. İstanbul'da yarın bir yağmur geçişi olabilir fakat çok etkili değil. Yağışlı sistem bayram bitimi geliyor. Bölge geneli çarşamba günü yağış alacak...

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı geldi. Antalya, Burdur ve de Isparta'da kuvvetli, gök gürültülü sağanak, denizlerde ise Bodrum ile Fethiye arasında fırtına uyarısında bulunuldu.

AKOM'da yağış toplantısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji birimlerinin hava tahmin raporlarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehri sabah saatlerinde etkisi altına alması beklenen yağış tedbirleri için AKOM’da kriz toplantısı yaptı.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Uzmandan karot testi uyarısı: Eviniz depreme dayanıklı mı? Aman dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye’nin pek çok bölgesinde bina dayanıklılık testlerine talep yağmıştı. Ancak depremden 2 ay sonra talepler durdu. Uzman isimden son dakika uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! AFAD'dan 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yapıldı! İşte o iller...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlardan sonra 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yaptı. İşte o iller ve tüm detayları...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre, 19 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların devam edeceği uyarısını yaparak, hangi 19 ilde yağış beklendiği konusunda detayları açıkladı. Haberimizde konuyla ilgili tüm bilgiler yer alıyor.

Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'dan çığ uyarısı da geldi! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, AFAD Genel Merkezinde son dakika açıklamalarında bulundu. Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'san çığ uyarısı da geldi!

yağış uyarısı Haberi

yağış uyarısı

Meteoroloji yetkilileri, Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla için yarından itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulundu.


Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'da yarın günün ilk saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Yağışlar, 25 Ekim Cumartesi gününe kadar devam edecek.


Yağışlardan Antalya merkezi ile Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri etkilenecek. Yağışlar kuvvetli, iç kesimlerde zaman zaman çok kuvvetli olacak. Yağışlı hava sırasında rüzgar da güney yönlerden kuvvetli esecek.


Açıklamada, kuvvetli ve aşırı yağışların neden olabileceği sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum ve baca zehirlenmeleri gibi konularda vatandaşlar ve yetkililer tedbirli olmaya çağrıldı.


Öte yandan meteoroloji yetkilileri, yağışların Muğla'da da etkili olacağını bildirdi. Açıklamada, yarın başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanağın cumartesi gününe kadar...