26 / 04 / 2024

yağmur proje ödül

yağmur proje ödül

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

O şehre dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü!

Eskişehir, dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü layık görüldü. İşte detaylar!

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

yağmur proje ödül Haberi

yağmur proje ödül

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dünya çapında yürütülen International Property Awards'ın Avrupa bölgesinde düzenlendiği European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülüne Yağmur Proje Tasarımı layık görüldü. Ödül töreni 26 Ekim’de Londra Lancaster Hotel’de gerçekleştirildi. 


Mimar Mahmut Emre Yağmur ve Mimar Teoman Aytolan liderliğindeki Yağmur Proje tarafından İstanbul’da faaliyet gösteren Saatpark için tasarlanan Q Plus, İstanbul’da bulunan Yenibosna Airport AVM içinde 480 metrekare alana yayılan, konseptiyle ön plana çıkan bir cafe restoran projesi. 


Q Plus ile müşterilere evlerindeymiş gibi bir his yaşatma isteği hedeflendi

Yağmur Proje, projeyi tasarlamadan önce müşteilerin isteklerini göz önünde bulundurdu.  Q Plus’ı canlı bir sokak etkisinin var olduğu, endüstriyel materyallerin klasik elementlerle buluştuğu bir alan olarak tasarlayan Yağmur Proje, ayrıca hem operasyonel...