25 / 04 / 2024

yahya baş

yahya baş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, " Deprem anında ve sonrasında Van'a çok büyük önem verdik. Bu hizmetler katlanarak devam edecek " dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı pistinin üçte biri tamamlandı!

Giresun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Ordu- Giresun Havalimanı pistinin 3'te 1'inin tamamlandığı belirtti...

Yahya Baş: Demiryollarımız 10 yıl içinde zirveye ulaştırmıştır!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş:''Demiryollarımız 156 yıl önce başlayan büyüme çalışmalarını özellikle son 10 yıl içinde zirveye ulaştırmıştır''

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir?

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir? Hisham Younis Yahya Qafisheh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hisham Younis Yahya Qafisheh'in biyografisi...

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na  Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar, Yönetim Kurulu Başkan Vekiliği'ne Hisham Younis Yahya Qafisheh seçildi. 

Ba Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkut Yahya Kesici tarafından kuruldu.

Güngören'deki tarihi stadyum millet bahçesi oluyor!

Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapan Güngören'deki 15 Temmuz Şehitleri Tesisleri Yahya Baş Stadyumu, ilçedeki ilk millet bahçesi olacak. Millet bahçesi için çalışmalara başlandı...

Kağıthane'de dev dönüşüm başlıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane Yahya Kemal'de dönüşüm başladı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi sakinleri, bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla konutlarının yenileneceği için sevinç yaşıyor.

Kağıthane Yahya Kemal'de kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediyesi, Yahya Kemal Mahallesi’nde yıkılmasına karar verilen 30 bina için çalışmalara başladı. Belediye ekipleri tarafından binalarda asbest tespit çalışmaları yapıldı. 

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bölgede yatay mimari esaslı örnek bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

yahya baş Haberi

yahya baş

İki günlük Van ziyareti kapsamında Vali Aydın Nezih Doğan'ı ziyaret eden Baş, daha sonra Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Van TSO) düzenlenen toplantıya katıldı.


Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer'in odanın faaliyetleri hakkında bilgi verdiği Bakan Yardımcısı Baş, iki gün boyunca Van'da bakanlıklarıyla ilgili yapılan çalışma ve yatırımları inceleyeceklerini söyledi.


En büyük yatırımları üstlenen bakanlıklardan biri olduklarını belirten Baş, her bölgeyi hatta her ilçeyi kapsayan bir hizmet alanlarının olduğunu kaydetti.


Baş, "Özellik karayollarında büyük yatırımları gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla en büyük bütçemizi de karayollarına ayırıyoruz. Bütçemiz ölçüsünde çalışmalarımız devam ediyor. Kuzey güney yolları AK Parti'nin hedefleri arasında yer alan en önemli projelerden biri. Ülkenin iki denizini birbirine bağlamak adına bu projelerimiz var. Program dahilinde çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz tüm yolların bölünmüş yol yapılmasıdır."


Van'da demiryollarının organize...