26 / 04 / 2024

Yakacık Bağ Bahçe Evleri satılık

Yakacık Bağ Bahçe Evleri satılık

Bağ Bahçe Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 26 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki Bağ Bahçe Evleri nerede?

Yakacık Bağ Bahçe Evleri!

Yakacık Bağ Bahçe Evleri inşaat çalışmaları başladı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede toplam 92 tane daire bulunuyor ve 10 blok olarak yükseliyor.

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat!

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede? 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Yakacık Bağ Bahçe Evleri satılık Haberi

Yakacık Bağ Bahçe Evleri satılık

Bağ Bahçe Evleri İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. 10 blok olarak yükselen projede toplam 92 tane daire yer alıyor.


Bağ Bahçe Evleri nerede?

Bağ Bahçe Evleri TEM ve E5 Karayoluna 3 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika , Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika, Hastaneye 10 dakika, Kartal adliyesine 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.  


Toplam 26 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Bağ Bahçe Evleri Yakacık projesinde çok amaçlı sosyal tesis, havuz kompleksi, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor. 


2016 yılında teslim edilecek olan Bağ Bahçe Evleri satış süreci başladı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede inşaat çalışmaları devam ediyor.


Bağ Bahçe Evleri nerede?

Adres:...