28 / 03 / 2024

Yakup Demir turizm açıklaması

Yakup Demir turizm açıklaması

Yunanistan'da yaşanan ekonomik krizin tatili ucuzlatması, yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini ad

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Selami Yaşa ve Yakup Yaşa ortaklığında kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Çebicountry İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çebicountry İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şerif Şenol ve Zafer Yakupçebioğlu ortaklığında kuruldu.

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Demir tarafından kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Yakup Demir turizm açıklaması Haberi

Yakup Demir turizm açıklaması


Yunanistan'da yaşanan ekonomik krizin tatili ucuzlatması, yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini adalara kaptırmaya başladı.


Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı Yakup Demir, yaptığı açıklamada Ege Denizi'ndeki Yunan adalarının, turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi haline geldiğini söyledi.


Türkiye'de yerli turiste hitap eden Bodrum'dan İstanköy'e, Çeşme'den Sakız'a, Kuşadası'ndan Sisam'a ve Ayvalık'tan Midilli'ye gidenlerin sayısının son yıllarda hızla arttığına dikkati çeken Demir, "5 yıl önce Yunan adalarına yılda 50 bin kişi giderken, şu anda 500-600 bin kişi gidiyor" dedi.


Yakup Demir, Ege kıyılarından Yunanistan'a adalarına çok seyrek ve sınırlı sayıda olan feribot sefer sayılarının son yıllarda her gün karşılıklı bir kaç sefere ulaştığını ifade...