24 / 04 / 2024

yalçın emiroğlu

yalçın emiroğlu

Yüksek Mimar, sanatçı Yalçın Emiroğlu hayatı kaybetti. Cenaze namazı 5 Ocak 2014 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde nöğle namazına müteakiben kılınacak. Yalçın Emiroğlu Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yalçın tarafından kuruldu.

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Melek Emiroğlu ve Mehmet Akyürek imzasıyla kuruldu.

Emiroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emiroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kadem Emiroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bakırköy, Ataköy 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

Özgür Emiroğlu: HES'leri Akım Gözlem İstasyonları takip edecek!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Emiroğlu, "Hidro Elektrik Santralleri (HES) için Akım Gözlem İstasyonları isteniyor" dedi...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

yalçın emiroğlu Haberi

yalçın emiroğlu
Yüksek Mimar, sanatçı, Yalçın Emiroğlu hayatı kaybetti. Cenazesi 5 Ocak 2014 Pazar günü Teşvikiye Camii'de kılınacak. Öğle namazının ardından, Zincirlikuyu mezarlığına...