24 / 04 / 2024

yalçın gül

yalçın gül

Metrekaresi 2 bin dolar ile İstanbul'un en ucuz ama en iddialı residence ve ofis projeleri arasında olan Beylikdüzü'ndeki Skyport, 9.9.2009'da saat 09.09'da açılacak!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Skoda Octavia'nın Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil sektörünün güçlü isimlerinden biri olan Skoda'nın Octavia modelinin 2022 model yılı fiyatları ne kadar? Skoda Octavia ülkemizde kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte Skoda Octavia 2022 Eylül ayı fiyat listesi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Orka Enez serisi, ahşabın yalın şıklığını yansıtıyor!

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Keleş, Hicabi Keleş, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 60 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

yalçın gül Haberi

yalçın gül

Beylikdüzü'nde inşaatına başlanan Skyport Residence bünyesinde Türkiye'nin bir çok ilkini barındırıyor. 10 bin metrekare arsası ve 42 bin metrekare inşaat alanı olan projede ilk defa ofis, homeofis, residence ve mağazalar tek projede toplanmış oldu. Ayrıca yaygın anlayışın aksine alışveriş merkezinin yerine geniş cepheli mağazalar olacak.

İnşaatına başlanan proje esprili bir tarihte bitiriliyor. 9.9.2009'da saat 09.09'da düzenlenecek törenle açılacak.

Projeyi gerçekleştiren Gül Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Gül, "İstanbul genelinde projelerin neredeyse hepsi birbirinin aynı. Biz ve ortaklarımız farklı konseptler denemeyi seviyoruz. Bu kapsamda Türkiye'de bir ilki denedik. Burada mimarımız Prof....