26 / 04 / 2024

Skoda Octavia'nın Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Skoda Octavia'nın Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil sektörünün güçlü isimlerinden biri olan Skoda'nın Octavia modelinin 2022 model yılı fiyatları ne kadar? Skoda Octavia ülkemizde kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte Skoda Octavia 2022 Eylül ayı fiyat listesi....



Otomobil dünyasında kendisine ait bir kitle edinmeyi başaran Skoda Octavia, tasarımı ve sundukları itibariyle Türkiye dahil birçok ülkede uzunca bir süredir en çok tercih edilen modellerin başında geliyor. Özellikle küresel çip krizi, pandemi ve artan döviz kuru nedeni ile otomobil fiyatları oldukça yükseldi ve premium segmentte bir araç satın almak giderek zorlaştı. Fakat Skoda Octavia, artan fiyatlara rağmen sektörde en iyi seçeneklerden biri olmayı sürdürüyor. Peki Skoda Octavia güncel fiyatları ne kadar? 2022 model Skoda Octavia kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte tüm detaylar...

Skoda Octavia Eylül 2022 fiyat listesi

Skoda Octavia'nın Elite, Premium, RS, Combi Scout ve Combi RS donanım paketleri bulunuyor. Ve otomobilin fiyatları bu donanım paketlerindeki özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Giriş seviyesi olan Elite paketinde 110 PS güç ve 220 nm tork üreten 3 silindirli 1,0 TSI e-Tec turbo benzinli ve 150 PS güç ve 250 nm tork üreten 4 silindirli 1,5 TSI e-Tec turbo benzinli motor seçenekleri bulunuyor. Buna ilave olarak her iki motorda da DSG şanzıman kullanılıyor.

Premium paketinde 1,0 TSI ve 1,5 TSI e-Tec turbo benzinli motor seçeneklerine ilaveten radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan ön ve arka park sensörler, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi (KESSY FULL), 10.25 inç dijital gösterge paneli gibi birçok teknolojik özellik de bulunuyor.

Combi Scout paketinde işler biraz daha değişiyor ve sedan tasarımı ile akıllara kazınan Skoda Octavia, kimlik değiştirerek Station Wagon görünümü kazanıyor. Bu pakette de geri görüş kamerası, ısıtmalı ön koltuklar, şerit değiştirme asistanı, sanal pedal ve elektrikli bagaj kapağı gibi sürüş konforunu üst seviyeye çıkaracak teknolojiler kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Geri Dön