19 / 04 / 2024

Yalçın Sönmez

Yalçın Sönmez

Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Yshv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yshv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Sönmez ve Sultan Hamit Velioğlu ortaklığında kuruldu.

Sourte İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sourte İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hamit Velioğlu ve Yalçın Sönmez ortaklığında kuruldu.

Havel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Havel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hamit Velioğlu ve Yalçın Sönmez ortaklığında kuruldu.

Yalçın Sönmez Haberi

Yalçın Sönmez

Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tevfik Paşa Sokak,...