20 / 04 / 2024

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, iyimser senaryo ile belirlenen seçim tarihinin ardından istikrarın sağlanmasına paralel olarak doların yüzde 5-10 arası düşeceğini ve satışlarda patlama yaşanabileceğini belirtiyor.

Gölmahal'in yüzde 15'i de yabancıya satıldı!

Sadece Ortadoğulu değil Avrupa ve ABD'li yatırımcılardan da projelerine ilgi olduğunu belirten Hakan Yalçın, "38 villadan oluşan projemizde satışların yüzde 15'ini yabancı yatırımcılara gerçekleştirdik." dedi

ABD’li yatırımcı villasını internet üzerinden satın aldı!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında konumlandırılan GölMahal Villaları, Ortadoğulu yatırımcılardan sonra ABD’li ve Avrupalı yatırımcıların da ilgi alanına girdi...

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın Haberi

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın

Doların yükselişinin yapı sektörüne ne gibi sonuçlarla yansıdığını değerlendiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, iyimser senaryo ile belirlenen seçim tarihinin ardından istikrarın sağlanmasına paralel olarak doların yüzde 5-10 arası düşeceğini ve satışlarda patlama yaşanabileceğini belirtiyor. Kötümser senaryo ile seçimlerin ardından istikrarsızlığın devam etmesi halinde doların 3.5 TL'yi geçebileceği uyarısında bulunan Yalçın, bu durumda yapı sektörü dahil tüm sektörler için 2016'nın kayıp yıl olacağının altını çiziyor.   


Yapı sektörünün önde gelen kuruluşlarından Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, değerlenen dolar ve euronun yapı sektörünü sarstığını, istikrarsız döviz hareketlerinin ticareti en olumsuz etkileyen faktörlerin başında geldiğini belirtiyor. Dövizin kısa süreli yükselmesinin olumsuz etkisinin de kısa süreli olduğunu, ancak uzun süreli dengesiz kur hareketlerinin düşerken de artarken de kayda değer...