29 / 03 / 2024

Yalçıntepe Group Tarık Tanık

Yalçıntepe Group Tarık Tanık

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Adg Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile a.Duha Güler tarafından kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

İkigai Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkigai Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Gizem Ayangil tarafından kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Tarık Emir Çelik tarafından kuruldu.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

İffb Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İffb Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Masatlı tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Diba Constructıon Group Mimarlık İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Diba Constructıon Group Mimarlık İhracat İthalat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıba Moghaddamasl tarafından kuruldu.

Yalçıntepe Group Tarık Tanık Haberi

Yalçıntepe Group Tarık Tanık

Tarık Tanık kimdir?

Tarık Tanık, 1965 Siirt doğumlu. Tarık Tanık, 1986’da Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 


Profesyonel kariyerine, 1986 yılında İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde başlayan Tanık, 1987-1990 yılları arasında Elif Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ve 1990-1997 yılları arasında Ok Çivi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans ve Mali İşler Koordinatörlüğü yaptı. 


Yeşilköy Honda Plaza’da (Tem Otomotiv A.Ş.) 1997-1998 yılları arasında Genel Müdürlük yapan Tanık, 1997-2008 yılları arasında Ekol Menkul Değerler A.Ş.’de Müdür olarak görev yaptı. 


Tarık Tanık, 2008-2010 yılları arasında Gül-İş İnşaat’ta Finans ve Mali İşler Koordinatörü olarak görev aldı. Tarık Tanık, Yalçıntepe Group bünyesine katılmadan önce sermaye piyasalarında; halka arz çalışmaları, portföy yönetimi, yatırım ve strateji danışmanlığı görevlerinde de bulundu. 


Tarık Tanık, Bahçeşehir’deki Maximoon...