19 / 04 / 2024

Yalı Ataköy açık artırma 2017 fiyatları

Yalı Ataköy açık artırma 2017 fiyatları

Toplam 61 işyerinin satışa sunulduğu Yalı Ataköy'de fiyatlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor. Bakırköy Yalı Ataköy'deki 61 işyeri ihalesi bugün yapılacak.

Ataköy İkitelli Metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ataköy İkitelli Metrosu'nun yarın hizmete açılacağını müjdeledi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun o paylaşımı...

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı Mayıs ayı sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Ataköy-İkitelli Metro Hattı için test sürüşlerinin bugün başlayacağını dile getirdi. Metro hattı Mayıs ayı sonunda hizmete açılacak. 

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yalı Ataköy Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Yalı Ataköy Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

İstanbul Ataköy'deki lojman satışa çıkarıldı!

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy 22 numaralı apart ünite değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yalı Ataköy Projesi kapsamında bir adet bağımsız ünite için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yalı Ataköy açık artırma 2017 fiyatları Haberi

Yalı Ataköy açık artırma 2017 fiyatları

16 katlı 5 blok halinde şeklinde yükselen Yalı Ataköy projesi Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa edildi. 

İstanbul'un Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Ataköy sahilde yer alan Yalı Ataköy'de cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. 

Yalı Ataköy'deki 61 işyeri ihalesi bugün!

Yalı Ataköy'deki 61 işyeri ihalesi bugün yapılacak. Projede dükkanların fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor 13 milyon 814 bin 64 TL'ye kadar yükseliyor. 

alı Ataköy projesi Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Expo Fuar merkezi gibi önemli iş ve yaşam merkezlerine komşu konumda yükseliyor. Proje 215 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Yalı Ataköy Adres: Zeytinlik Mah. Ataköy 1. Kısım Galleria AVM yanı Bakırköy/İSTANBUL


 
 Yalı Ataköy iletişim:
Tel: 515 0 999
Web: