29 / 03 / 2024

Yalın evi

Yalın evi

Ünlü şarkıcı Yalın, köpekleri Nina ve Harvey için Levent’teki evini Bebek’e taşıdı. Yalın, tadilat çalışmaları biten yeni evine yerleşti.

Yalın Bebek'e taşındı!

Ünlü şarkıcı Yalın, evini Bebek'e taşıdı. Yalın, "Bebek'e taşındım. "Çünkü ben çok yol gitmeyi, araba kullanmayı ve arabanın içinde durmayı sevmiyorum" diye konuştu.

Tekfen Hep İstanbul Hayatımın Evi projesi!

Tekfen Hep İstanbul Hayatımın Evi projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada hayata geçiriliyor. Projedeki dairelerin satış süreci devam ediyor.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hayatımın evi projesi nedir?

Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Konut fiyatlarının 184 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje Hayatımın evi projesi sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Süreyya Yalçın Miami'deki evini 70 bin dolara tadilat ettirdi!

Süreyya Yalçın eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın hatıralarını siliyor. Miami'deki evinde tadilat yaptıran İkoncan, eski eşyalarını da çöpe attı. Yalçın'ın cebinden şimdilik 70 bin dolar çıktı...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Kiracının evi gösterme zorunluluğu var mı?

Ev sahibinin, evin içinde kiracısı varken evini satılığa çıkarma gibi bir hakkı bulunuyor. Kiracı içindeyken bu konutu almak isteyenler ise, evi görme talebinde bulunuyor. Bu noktada kiracının evi gösterme zorunluluğu var mı?

Kiracının evi kiraya vermesi mümkün müdür?

Kira sözleşmesini imzalayan kiraya verenin kiracısına karşı borçları olduğu gibi kiracının da kiraya verene karşı borçları bulunuyor. Peki, kiracının evi kiraya vermesi mümkün müdür? İşte kiracının kiraya vermesi...

Hayatımın Evi Projesi!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından yaşama geçirilen Hayatımın Evi Projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Satış sürecine Ekim ayı içerisinde başlanması planlanan proje, D100 ve TEM'in birleştiği noktada yükseliyor...

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Mevlana'nın evi müze olacak!

Hz. Mevlana'nın evi ve medresesinin (Molla Atik Medresesi) nerede olduğu yaklaşık 2011 yılında ortaya çıkmıştı. Molla Atik Medresesi’nin bulunduğu yere müze yapımına karar verildi ve arsada bulunan binanın yıkım işlemleri başladı.

Yalın evi Haberi

Yalın evi

Türk pop şarkıcısı Yalın köpekleri Nina ve Harvey için Levent’te bulunan evini Bebek’e taşıdı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bebek'te bahçeli bir ev bulan Yalın, tadilat çalışmalarının bitmesiyle yeni yuvasına kavuştu. 

Köpekleriyle yeni bir yaşama adım atan Yalın'ın  yeni çalışmaları için Londra’ya gidececeği...