27 / 04 / 2024

yalın evler satış ofisi

yalın evler satış ofisi

Yalın Evler Göktürk satılık konut fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 267 bin liradan başlıyor. Proje banka kredisi ile ev sahibi olma imkanı sunuyor...

Yalın Evler iletişim!

Yalın Evler iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk satış fiyatları 207 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Yalın Evler satış ofisi!

Yalın Evler satış ofisi ile 0212 322 77 77 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Yalın Evler projesi Kemerburgaz Göktürk'te inşa ediliyor...

Yalın Evler satış ofisi!

Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat ortaklığı çalışması ile hayat bulan Yalın Evler satış ofisi ve ulaşım bilgisi detayları haberimizde yer alıyor...

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesindeki son durum devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika gelişmeleri ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzası taşıyor. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı durduruldu!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satış ihalesi bugün yapılacaktı. Ancak satış ihalesi durduruldu.

Beykoz Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Güzelce Bizim Evler satış ofisi!

Güzelce Bizim Evler satış ofisi telefon numarası 0212 454 45 50 olarak belirtiliyor. İlk etapta 160 daire için ön talep alınan proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilecek.

yalın evler satış ofisi Haberi

yalın evler satış ofisi
Toplamda 146 konut ile 10 dükkanın bulunduğu Yalın Evler Göktürk projesi 39 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip. 8 bin 600 metrekare arsa alanına yayılan projede konut büyüklükleri 67 metrekare ile 261 metrekare arasında değişiyor.

Yalın Evler Göktürk konum olarak İstanbul'un Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk'te yükseliyor. Yalın Evler Kemerburgaz , Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığı ile yaşama geçiriliyor.

1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri Kemerburgaz Yalın Evler projesinde mevcut. Projede yer alan konutların fiyatları 267 bin dolardan başlıyor.

Yalın Evler Götürk içerisinde Çocuk oyun alanları, güvenlik hizmeti, fitness merkezi, toplantı salonları, lobby cafe, sauna, otopark, açık yüzme havuzu gibi olanaklara yer veriliyor. Yalın Evler konut teslim tarihi olarak 2014 Ocak ayı bildiriliyor.

Banka kredisi ile 120 aya kadar...