19 / 04 / 2024

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.



Sosyetik güzel Süreyya Yalçın Bodrum'a dönmek için düğmeye bastı. Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz sene uzak kaldığı Bodrum'da lüks bir villa satın alan Yalçın, evine mini bir club yaptırdı.

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran ile birlikte senenin 9 ayını Miami'de geri kalan kısmını ise Bodrum'da yaşayarak geçiriyordu.

Süreyya Yalçın Bodrum daki evine club yaptırdı!

Pandeminin çıktığı Aralık 2019 yılından itibaren Miami'de bulunan 4 milyon dolarlık malikanesinden ayrılmayan Süreyya Yalçın ile Ozan Baran, bu yazı Bodrum'daki evlerinde geçirmek için hazırlıklara başladı. Kendi tasarım olan bikinileri ve servet değerinde taktığı aksesuarları ile modanın öncülerinden olan Süreyya Yalçın, Türkbükü'nde bulunan mekanların en iyi müşteri arasında yerini alıyor..

MEKANLAR ÜZÜLECEK 

Her defasında ödediği hesap kadar çalışanlara bahşiş bırakan Süreyya Yalçın, pandemi dolayısıyla Bodrum'daki villasının bir bölümünü club gibi dizayn ettirdi. Eğlenceye düşkünlüğüyle tanınan Süreyya Yalçın, evine özel ses sistemi ve makaralı ses perdeleri de yaptırmayı ihmal etmedi.

Coronavirüs nedeniyle mekanlara gitmekten çekinen Yalçın, artık evinde yakın dostlarıyla eğlenecek. Tabi ki bu durum en çok mekancıları üzecek. Eğlenmeyi seven Süreyya Yalçın, evine özel yaptırdığı club için hiçbir masraftan kaçınmadı.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 


Geri Dön