24 / 04 / 2024

yalıtım araştırması

yalıtım araştırması

Isı yalıtımcılarının yaptığı araştırmaya göre, Türkiye'de yaşayan insanların yüzde 251 evlerindeki gürültüden rahatsız. Ankete göre en çok şikayet ise komşu dairelerden gelen konuşma, su ve kapı seslerinden geliyor...

Türkiye'de yalıtım araştırmasının sonuçları yarın açıklanıyor!

Türkiye'de yalırım araştırmasının sonuçları yarın açıklanıyor. Etkinlik, İzoder Yönetim Kurulu Üyesi, Eryap A.Ş. CEO’su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek...

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Miras araştırması nasıl yapılır? Ölen bir kişinin taşınmaz, araç ve para sorgulama işlemi 

Miras araştırması, bir kişinin ölümünden sonra mirasçıları tarafından, taşınmaz, para veya aracının olup olmadığını öğrenmek amacıyla yapılır. Oldukça karmaşık bir süreç olan miras araştırması uygun şekilde yapılmadığında mirasçılar hak kaybına uğrayabilir…

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

Devre mülk mağduriyetlerinin tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi...

Asbest maruziyetinin önlenmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Asbestin günümüzdeki maruziyetinin önlenmesi için bilimsel çalışmalar yapılması ve olası risklerin tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi için meclis araştırması önergesi verildi.

İnşaat sektöründeki sorunların tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunların tespit edilerek bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Kamuda yüksek fiyatlarla kiralanan mülklerin tespiti için meclis araştırması önergesi verildi!

Kamuda yüksek kira bedelleri ile kiralanan mülklerin ve araçların sebep olduğu sorunların tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Asbest tehlikesinin araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kentsel dönüşüm sonucunda çıkan asbestten kaynaklanan tehlikelerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

ODE Yalıtım ihracatta yüzde 30 büyüme hedefliyor! 

5 kıtada 70'in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE Yalıtım yıl sonu büyüme hedefini yüzde 30 olarak belirledi. İhracatlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım bu yılın ilk yarısında bütçe hedefini tutturdu. 

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Evlerin yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok!

Kadir Has Üniversitesi'nin Türkiye Toplumunun Enerji Tercihleri Araştırması sonucuna göre, evlerin yüzde yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok. Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankete bin 204 kişi katıldı.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

yalıtım araştırması Haberi

yalıtım araştırması

Isı yalıtımcılarının yaptığı araştırmaya göre, Türkiye'de yaşayan insanların yüzde 251 evlerindeki gürültüden rahatsız. Ankete göre en çok şikayet ise komşu dairelerden gelen konuşma, su ve kapı seslerinden geliyor. 


TÜRKİYE'DE Yalıtım konulu araştırma her dört kişiden birinin evindeki gürültüden rahatsız olduğunu ortaya koydu. Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı ve Eryap CEO'su Emrullah Eruslu araştırmayla ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye'de yalıtım denince akla ısı ya da su yalıtımı geliyor. Yaptığımız araştırmaya göre Türkiye'de her dört kişiden biri evinde 'ses kirliliği ve gürültü' problemi yaşıyor. Araştırmaya katılanlann yüzde 62'si gürültünün kaynağını sokaktan gelen sesler olarak belirtirken, yüzde 24'ü komşu daireden gelen konuşma seslerinden, yüzde 23'ü komşusunun dairesinden gelen su, kapı açma-kapama seslerinden, yüzde 13.6'sı binanın içinden gelen asansör, elektrik düğmesi, dış kapı açma-kapama seslerinden...