24 / 04 / 2024

Yalova Altınova kıyı kenar tespiti

Yalova Altınova kıyı kenar tespiti

Yalova Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi kıyı kesimine ait G22-c-09-b-2-d numaralı halihazır harita üzerine aktarımı gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak, il müdürlüğüne iletildi...

Yalova Altınova Kaytazdere Beldesi kıyı kenar tespit işlemi bakanlığa gönderilecek!

Yalova Altınova ilçesi Kaytazdere Beldesi sınırları içerisindeki Karamürselbey Eğitim Komutanlığı kıyı kesimine ait kıyı kenar çizgisi tespit işlemi, valilik tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderilecek...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Kıyıda köşede altını olanları İslam Memiş uyardı! Katlanarak artacak!

İslam Memiş, altını olanları uyardı. Kıyı da köşede altını olanlar bunu yaparsa katlanarak artacak. İşte detaylar!

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 45'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...

Yalova Altınova kıyı kenar tespiti Haberi

Yalova Altınova kıyı kenar tespiti


Yalova Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi kıyı kesimine ait G22-c-09-b-2-d numaralı halihazır harita üzerine aktarımı gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi bakanlığın Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünce onaylanarak Yalova İl Müdürlüğü'ne iletilmiş olup, söz konusu paftanın onaylı bir örneği ve diğer sayısal bilgiler 3621 Sayılı Kıyı Kanunu ve ilgili mevzuatı gereğince ilgili idarelere 27 Ağustos 2014 tarihinde...