18 / 04 / 2024

yalova Altınova satılık arsa ihalesi

yalova Altınova satılık arsa ihalesi

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Altınova İlçesi'nin Tavşanlı Beldesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 421 bin 501,50 TL olarak belirlendi.

Yalova'da icradan 7.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Yalova İcra Dairesi tarafından Yalova'nın Altınova İlçesi Çavuşçiftliği Köyünde bulunan 4 arsanın satışı 7 milyon 619 bin 504 TL'ye ihale edilecek.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Yalova'da icradan satılık 3 tarla! 6,4 milyon TL'ye!

Yalova Altınova İlçesi Subaşı köyünde yer alan tarla vasıflı taşınmaz Yalova İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. 3 adet tarlanın toplam satış bedeli 6 milyon 427 bin 604 TL olarak belirlendi.

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Roya Nova Rezidans satılık daire!

Roya Nova Rezidans satılık daire seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlanıyor. Roya Nova Rezidans projesinde satış fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi...

Fuzul Tem Avrasya satılık konut fiyatları!

Fuzul Tem Avrasya satılık konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen proje altı bloktan oluşuyor...

Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları!

17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden Yedi Mavi projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor.

yalova Altınova satılık arsa ihalesi Haberi

yalova Altınova satılık arsa ihalesi

ARSA SATILACAKTIR


Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığından:


1 - Yalova ili, Altınova ilçesi, Tavşanlı Beldesi Pafta G22c-09b-2d, Ada 235, Parsel 3 de bulunan 4402.73 m2 olan belediye arsasının satışı 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35 a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satılacaktır.

2 - İmar Durumu: Yollardan 10 m2, Emsal 0.70, H.max serbest, Tersane alanı

3 - İhale 19/06/2015 tarihinde Cuma günü saat 15.00'da Belediye toplantı salonunda encümen huzurunda yapılacaktır.

4 - İhalenin muamman bedeli 2.421.501,50 TL dir.

5 - İhaleye katılacaklar % 3 (72.645,05 TL) geçici teminatı ihale saatine kadar Belediye veznesine yatırılacaktır. Geçici teminatı yatırmayanlar ihaleye iştirak edemezler.

6 - İsteklilerden aranan şartlar;

a) Tüzel kişilerde yetki belgesi ve imza sirküsü

b) Kişi olması halinde kimlik belgesi

7 - İhale ile ilgili şartname Belediye Yazı işleri...