25 / 04 / 2024

yalova bağlarbaşı kentsel dönüşüm

yalova bağlarbaşı kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Yalova Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı!

Yalova'da, Bağlarbaşı Mahallesindeki 10 hektar alanda hayata geçirilecek kentsel dönüşümün planlama ve proje ihalesi yapıldı. Çok sayıda firma ihaleye davet edildi. Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı...

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Ak Parti il Başkanlığı'nda Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile Bağlarbaşı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümle ilgili basın toplantısı düzenledi..

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir'e bağlı Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının iki sene sürmesi bekleniyor. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Yalova Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Yalova Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

İndirimli kentsel dönüşüm kredisi için başvurular başladı!

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor. Hükümet tarafından hayata geçirilen uygulama ile 200 bin liraya çıkan kentsel dönüşüm kredi limiti için başvurular başladı. İşte başvuru kentsel dönüşüm kredisinde başvuru detayları...

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Kentsel dönüşüm seferberliği başlıyor!

Riskli yapıların yenilenmesi için 2012’de başlayan kentsel dönüşüm seferberliği hız kazandı. Yerinde, hızlı ve gönüllülük ilkesine göre 5 yılda 1.5 milyon konut dönüşecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TMMOB'dan Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır Bağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüme yönelik, Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Amed İl Koordinasyon Kurulu basın açıklaması düzenledi. 

yalova bağlarbaşı kentsel dönüşüm Haberi

yalova bağlarbaşı kentsel dönüşüm


Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi. 


Bakanlık tarafından kentsel dönüşüm planlarının onaylanması sonucu projenin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için çalışmalarına başlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi sakinleri ile de bir araya geldi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Meclis Üyesi Adil Ürekli ile İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Baş, Bağlarbaşı mahallesi sakinleri ile görüşerek harita üzerinde açıklamalarda bulundular.

“Mahallenin çehresi değişecek”

Yapılan görüşmede konuşan Başkan Salman, “Mahalleyi çok iyi tanıyorum, biliyorum. Bildiklerim ve sizlerin talep edebilecekleriniz doğrultusunda TOKİ İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve TOKİ İstanbul İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan...