26 / 04 / 2024

Yalova Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı!

Yalova Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı!

Yalova'da, Bağlarbaşı Mahallesindeki 10 hektar alanda hayata geçirilecek kentsel dönüşümün planlama ve proje ihalesi yapıldı. Çok sayıda firma ihaleye davet edildi. Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı...



Yalova'da, Bağlarbaşı Mahallesindeki 10 hektar alanda hayata geçirilecek kentsel dönüşümün planlama ve proje ihalesi yapıldı. Çok sayıda firma ihaleye davet edildi. 


Ancak davet edilen firmalardan sadece AKS Planlama ve Mühendislik, BHA Planlama ve Mühendislik,  Ankara  Planlama ve Mühendislik, Barlas-AND Ortak Girişimi firmaları ihaleye iştirak etti. Pazarlık usulü olarak 2 aşamalı yapılan ihale, Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Naci Yıldız başkanlığındaki ihale komisyonunun yeterlik belgelerini ve ilk teklifleri okuması ile başladı. 


İlk tekliflerde en düşük fiyatı 1 milyon 508 bin 225 TL ile Barlas-AND Ortak Girişimi verdi. Ardından ihale komisyonu son tekliflerin sunulması için firmalara 15 dakika mühlet verdi. Ardından kapalı zarflarla son tekliflerini veren firmalardan BHA firması 1 milyon 399 bin 435 TL, AKS firması 1 milyon 449 bin 874 TL, Ankara Planlama ve Mühendislik firması 1 milyon 478 bin 555 TL teklif sundu. En düşük teklifi ise 1 milyon 379 bin 655 TL ile BarlasAND Ortak Girişimi verdi. Buna göre Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümün ilk ayağı sayılan planlama işlerinin yapım işini BarlasAND Ortak Girişimi kazandı. 5 gün ihaleye itiraz süresi beklendikten sonra İmar Müdürlüğü son teklifi inceleyecek ve kanunen bir problem görülmezse ihale Barlas-AND Ortak Girişimine verilecek. 


Türkiye Bursa Gazetesi 


Geri Dön