24 / 04 / 2024

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Ak Parti il Başkanlığı'nda Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile Bağlarbaşı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümle ilgili basın toplantısı düzenledi..



Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Roman Mahallesi" olarak bilinen 10 hektarlık alanda hazırlanan kentsel dönüşüm projesinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını belirterek, "Bugün Yalova'nın manzara itibarıyla en güzel yeri olan ama yapılaşma itibarıyla Yalova'nın yüz karası gibi olan yerin dönüşümü 2 yıllık bir süreci alacaktır. Uzun yıllar Yalova'nın beklediği bir karardı" dedi. Koçal, Ak Parti il Başkanlığı'nda Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile Bağlarbaşı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümle ilgili basın toplantısı düzenledi. 


"Yalova'da bugüne kadar çok işler yapıldı ama bunlardan bazıları çok önemli ve büyük projelerdir. Bu önemli ve büyük projenin ilki, 5 yıllık süreçte Yalova'nın belki dönüşümü için son hamle olan ve birkaç projeden bir olan Bağlarbaşı Mahallesindeki kentsel dönüşümdür. Bu proje bizim için bir bayram hediyesi oldu." (AA) 


Anayurt




Geri Dön