26 / 04 / 2024

yalova çiftlikköy engelsiz yaşam alanı

yalova çiftlikköy engelsiz yaşam alanı

Saydam cephe mimarisi ile oluşturulan 150 m2’lik oturma alanına sahip olacak kompleks içinde yer alacak Engelsiz Yaşam Alanı ile artık engelli vatandaşların gönül rahatlığı ile zaman geçirebilecekleri bir mekan devreye alınmış olacak.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

Çiftlikköy'de kentsel dönüşümün önü açılıyor: 5-6 kata kadar imar verilmesi planlanıyor!

Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olan Adil Yele ilçede deprem öncesi binaların kentsel dönüşüme girmesini sağlamak için 5-6 kata kadar imar vereceklerini açıkladı.

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da 2 arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!

Yalova Group imzasıyla Yalova'da yükselecek Semt77 Kirazlı Bahçe projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Semt77 Kirazlı Bahçe'nin özellikleri neler oldu? İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde tam yüzde 20 indirimle imarlı arsa satacak! 

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Çiftlikköy'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

yalova çiftlikköy engelsiz yaşam alanı Haberi

yalova çiftlikköy engelsiz yaşam alanı


Yalova’nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapımı süren Engelsiz Yaşam Alanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Engelsiz Yaşam Alanı’nın beşli bir kompleks olduğunu dile getiren Başkan Silpagar, “Engelsiz kafe, engelsiz çocuk parkı, engelsiz spor aletleri ve engelsiz park... Dörtlü sistem ve engelsiz kumsalla birlikte beşli sistemi kuruyoruz. Burada bir kompleks oluşuyor. Buradaki en büyük özelliklerden birisi de, çalışanlar engelsiz vatandaşlarımızdan oluşacak. Bizim bu kompleksi yaparak vermek istediğimiz bir mesaj var. O da şu; bir kafenin tüm özellikleriyle engelli vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, çocuklarımızın, toplumumuzun her kesiminin kullanabileceği şekilde dizayn edilmesi. Çünkü biz burada baktık ki, kafelerin çoğu gençler ve orta yaşlılara hitap ediyor. Ne çocuklarımızın, ne yaşlılarımızın rahatlıkla kullanabileceği bir kompleks yoktu. Biz her kesime yönelik bir kompleks oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Engelsiz kafe...