25 / 04 / 2024

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

İş Kuleleri Kule 2'de kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik ile ek protokol imzalandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri, Kule 2, 17. katta yer alan bin 33 metrekarelik alanda kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile kira sözleşmesine ilişkin ek protokol imzaladı...

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Yalova'ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek!

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, bölgede inşa edilecek Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tosun, külliyenin kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Çiçek üretimi için arazi aranıyor!

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, çiçek üretiminde yeni arazilerin oluşturulması için Hazine Müsteşarlığı ile görüştü. Osman Bağdatlıoğlu, Türkiye'nin çiçek üretilebilecek bölgelerindeki arazileri değerlendirdiklerini bildirdi.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Ekşioğlu Kartal Tria Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Ekşioğlu Kartal Tria Evleri 7 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Ekşioğlu Kartal Tria Evleri toplam 174 daireden meydana geliyor.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Mehmet Şimşek: Yatırımların yeniden canlanma ihtimali yüksek!

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Şimşek, gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek, yatırımların artması konusunda güven ve istikrarın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne ek bina!

Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi'nin iç mimari ve desen atölyelerinin bulunduğu bina yıkıldı. Binanın yerine yapılacak ek binanın ihalesi tamamlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa Meslek Lisesi ek binası tamamlanıyor!

Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni ek derslik binası 2’inci dönem hizmete giriyor. Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ek binasının kaba inşaatı bitti.

Erzurum'da Asri Mezarlığa ek hizmet binası yapılacak!

Erzurum Belediyesi, Asri Mezarlığa ek hizmet binası yapacak. Mezarlık hizmetlerinde yaptığı modern düzenlemelerle Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki diğer belediyelere örnek teşkil eden Büyükşehir Belediyesi, söz konusu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış Haberi

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Temeli Şubat ayı sonunda atılan Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Ara vermeden süren çalışmalar sayesinde külliye hedeflenen tarihten daha önce açılacak. 

Yalovamız .com'da yer alan habere göre, inşası büyük oranda biten binanın kısa süre içerisinde devir tesliminin yapılacağı da açıklandı. İç tefrişat çalışmaları sonrasında bina eğitim öğretim için hazır hale gelecek. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar tamamlanması...