26 / 04 / 2024

yalova otel

yalova otel

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Yalova'da otel yatak kapasitesi yüzde 23 arttı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projeleriyle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Kentte belgelendirilen otel yatak kapasitesinde son bir yılda yüzde 23 artış yaşandı.

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Yalova'ya 4 OSB ve 2 liman yapılıyor!

Çiçekçilik, turizm, eğitim ve limancılık alanında büyümeyi planlayan Yalova'ya 4 OSB ve 2 liman yapılıyor...

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Yalova'da otel yatırımı için imar planı değişikliği!

Yalova'da otel yatırımlarının artması bölgeye yatırımcıları çekmek için harekete geçildi. Belediye tarafından imar planlarında değişiklik yapıldı.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Emay Kentplus Yalova fiyatları!

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanı olarak inşa edilen Kentplus Yalova'da satışlar sürüyor. İşte, Emay Kentplus Yalova fiyatları...

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Kentplus Yalova fiyatlar!

383 bin 500 metrekare alanda yükselen Kentplus Yalova projesi 1001 konut, devremülk, 1000 yataklı beş yıldızlı üç termal otel ve AVM'den meydana geliyor. İşte Kentplus Yalova fiyatlar...

yalova otel Haberi

yalova otel

Ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'ya otel yapacağı bildirildi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 1/1000 ve 1/5000'lik uygulama imar planlarında turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu alındığını söyledi. 


Salman, bunun meyvesi olarak da dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını belirtti. 


Salman, "İlimiz, istanbul, Bursa, Kocaeli gibi ekonomik anlamda önemli illerin kesişme noktasında olup stratejik bir öneme sahiptir. Sahip olduğu doğal ve tarihi özellikler Yalova'nın turizm açısından önemini arttırmaktadır. Yalova'nın turizm potansiyeli de bu hedef doğrultusunda güçlendirilmelidir. Yalova'yı turizm merkezi haline getirecek olan turizm yatırımlarının önünü açmak için ilk adım atılarak, otoparkıyla, konferans salonlarıyla, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle birlikte tasarlanabilmesine imkan sağlamak için turizm tesislerinin yüzde...