28 / 03 / 2024

Yalova yeni imar planı

Yalova yeni imar planı

1995 yılında şehir olan Yalova’nın Merkez ilçesi, hazırlanan imar planları ile yenileniyor. Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, Yalova’nın imar planları için sahaya indi. Ekip, ayrıca Kırklareli ilinin Vize ilçesi planlarını da hazırlayacak.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Denizli Çameli için yeni imar planları hazırlandı!

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’nin adım adım geleceğe hazırlandığını dile getirdi. Arslan, 2 yıllık bir çalışma dönemi sonrası hazırlanan yeni imar planıyla Çameli’nin geleceğinin planlanmış olduğunu ifade etti. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs'ta yeni imar taslağı hazırlanacak mı?

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi emirnamesinden sonra 3 Belediye başkanı inşaat sektörünün önemli temsilcileriyle de bir araya gelerek "emirnameye hayır, imar planına evet" dedi. Başkanların yeni imar taslağı hazırlaması bekleniyor.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

Yeni imar planı teklifi TBMM'den geçti!

TBMM Genel Kurulunda, Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. 1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planları 'nazım' ve 'uygulama' olarak bölünecek.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Yalova yeni imar planı Haberi

Yalova yeni imar planı

2015 yılının sonlarında Mudurnu ve Aliağa’nın imar planlarını şekillendiren İmpo İmar ekipleri 2016 yılında da hız kesmiyor. Ekipler iki ayrı yerin imar planları için sahaya indi. 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin geleceğine şekil veren imar planlarını hazırlayan İmpo İmar’ın imza atacağı son imar planları arasında, 1995 yılında Bursa’dan ayrılarak şehir olan Yalova’nın Merkez ilçesi de bulunuyor.


İmpo İmar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, Yalova Belediyesi’nin Yalova İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde imar planı ve revizyon hazırlanması işini İmpo İmar ekiplerinin üstlendiğini söyledi. 

Hüseyin Oflaz, yaklaşık 3 bin 300 hektarı ilgilendiren arazi çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, imar planları hazırlanırken öncelikle kamu yararının ön planda tutulacağına dikkat çekti.


Hüseyin Oflaz, Yalova Merkez ilçesi imar planları ile ulaşım sorunlarının çözüme kavuşturulması, ilin gelecek 20 yılına...