20 / 04 / 2024

yapay zekalı gayrimenkul kıymetler borsası

yapay zekalı gayrimenkul kıymetler borsası

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, yapay zekâ kullanarak dijital bir borsa üretilebileceğini açıkladı. Yeni sistemin gayrimenkul satışlarını artırması planlanıyor. 

Bakan Uraloğlu: Demir yolları yapay zekalı sistemle izlenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Demiryolu Araştırma ve Teknoloji Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti ve değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin detayları...

Yapay zeka gayrimenkul sektörüne de giriyor! 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen yapay zekanın avantajlarından konut sektörü için de artılar yaratacağını söyledi.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Samsung’dan yeni yapay zekalı kurutma makinesi! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yeni beyaz eşyalarıyla sezona giren Samsung giysilerin nemini gerçek zamanlı ölçen yeni kurutma makinesini satışa çıkardı. Yapay zekalı makinenin fiyatı ve özellikleri…

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Yabancıya gayrimenkul satışında yapay zeka dönemi!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, yabancıya gayrimenkul satışında yapay zekanın hilelerin önüne geçeceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka ve veri analitiği uygulamaları masaya yatırılacak!

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk defa yapılan ve büyük ilgi gören sertifika programı kapsamında ‘Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektör Uygulamaları’ konuşulacak.

Yapay zeka gayrimenkul ve emlak sektörünü şekillendiriyor!

Gayrimenkul ve emlak sektörü gelişen teknoloji ve yapay zeka ile birlikte yeniden şekilleniyor. Keypoint Gayrimenkul’ün kurucusu Tarık Seçkin, yapay zekanın gayrimenkul sektörüne etkileri hakkında açıklamalarda bulundu. 

GABORAS yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor!

Gayrimenkul sektörünün alım-satım platformu GABORAS, yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile kısa sürede yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor...

GABORAS VE G4S’den gayrimenkul güvenliğinde yapay zeka devrimi!

Şimdiye kadar gayrimenkulün finansal ve teknik durumlarını analiz imkanı sunan GABORAS, dünyanın en büyük güvenlik şirketi G4S ile yaptığı işbirliği kapsamında artık risk durumunu da eş zamanlı izleyip, analiz ederek raporlayabilecek. 

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Gayrimenkul sektöründe yapay zeka modeli!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, yapay zekâ kullanarak dijital bir borsa üretilebileceğini açıkladı. Yeni sistemin gayrimenkul satışlarını artırması planlanıyor. 

yapay zekalı gayrimenkul kıymetler borsası Haberi

yapay zekalı gayrimenkul kıymetler borsası

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, yapay zekâ kullanarak dijital bir borsa üretilebileceğini, satışların da katlanarak artacağını söyledi. İşte Ulusal Gazetesi yazarı Çetin Ünsalan'ın konu ile ilgili yazısı...

Dünya ekonomisinde ve üretiminde nesnelerin internetinden dijital dönüşüme kadar pek çok başlık konuşuluyor. Bu konuda yapılan yatırımlar, yürütülen çalışmalar, büyük ölçüde geleceğin üretim modellerini de, ürün ve hizmet yapısını da derinden etkileyecek.
 
Şüphesiz bunun tam merkezinde de yapay zekâ çalışmaları büyük bir yer oluşturuyor. Sonuçları beklenen gibi olur mu, bilinmez. Bunun fayda mı, zarar mı getireceğini de büyük ölçüde yaşayarak göreceğiz.
 
Bu olasılıkların hepsi konuşuluyor. Fakat tartışmasız olan bir konu var ki, yapay zekâ ile ilgili gelişimin hız kaybetmeden devam ettiği. Dünyadaki robot nüfusundaki artış, bunun en büyük talep...