20 / 04 / 2024

yapı kredi en iyi özel banka ödülü

yapı kredi en iyi özel banka ödülü

TÜRKİYE'yi ilk kez "özel bankacılık" kavramı ile tanıştıran Yapı Kredi Private Banking, dünyanın lider finansal haber siteleri arasında yer alan Global Financial Market Review (GFM) tarafından "En İyi Özel Bankacılık" ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, büyük bir kampanyaya daha imza attı. Yapı Kredi, Worldcard müşterilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 170 TL’ye kadar Worldpuan kazanacağını duyurdu.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, yine müşterilerini memnun edecek bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 300 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da paylaştı.

Yapı Kredi'den emekliler için müjde geldi

Emekli vatandaşlar kendilerine en yüksek promosyonu veren bankalar ile anlaşma sağlamaya çalışıyor. Yapı Kredi Bankası'ndan da emekli vatandaşlarımıza yönelik önemli bir promosyon müjdesi geldi. Promosyon müjdesinin detayları haberimizde saklı...

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Yapı Kredi Bankası'ndan rekor promosyon! Tüm emekliler zil takıp oynayacak

Yapı Kredi, Türkiye merkezli bir bankadır. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olarak faaliyet gösteren Yapı Kredi, 1944 yılında kurulmuştur. Bankanın merkezi İstanbul'da yer almaktadır ve Türkiye'deki pek çok şehirde şubesi bulunmaktadır.

Yapı Kredi emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açtı! Tek sefer bu ödemeyi yapacaklar

Emekli maaşlarının artmasının ardından bankalar da emeklilere en yüksek promosyonu ödeyebilmek adına kesenin ağzını açtı. O bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası da dikkat çeken bir rakamı ödemeye karar verdi.

Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! 31 Ocak 2023'ten önce başvurun!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda yer edinen Yapı Kredi'den müjde geldi! Hemen bu promosyondan yararlanın. İşte tüm detaylar...

Yapıkredi'den kaçırılmayacak kampanya! 31 Aralık 2022 son tarih!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Yapıkredi'den şok bir açıklama geldi. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 

22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi...

Konut kredi faiz oranları tek tek duyuruldu. 22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi... En uygun konut kredisini veren banka hangisi oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

Buraya bakmadan konut kredisi çekmeyin! En düşük faiz! İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Ziraat, Vakıfbank...

Konut kredi faiz oranları resmen belli oldu. En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat… 20 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları!

yapı kredi en iyi özel banka ödülü Haberi

yapı kredi en iyi özel banka ödülü

TÜRKİYE'yi ilk kez "özel bankacılık" kavramı ile tanıştıran Yapı Kredi Private Banking, dünyanın lider finansal haber siteleri arasında yer alan Global Financial Market Review (GFM) tarafından "En İyi Özel Bankacılık" ödülüne layık görüldü. Yapı Kredi Private Banking ödül kapsamında yeni ürünler, yenilikçilik, müşteri ilişkileri alanlarındaki başarısıyla değerlendirildi. 


Yapı Kredi Private Banking'in 2013 yılı itibarıyla 30 bine yakın müşterisiyle ortalama 26 milyar varlık yönettiğini belirten Yapı Kredi Özel Bankacılık Pazarlama Direktörü İrnre Tüylü, "Türkiye'de özel bankacılığı hayata geçiren ilk banka olarak uzun yıllardır bu hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimizi tanıyarak onların risk profillerini ve hedeflerini analiz ediyoruz. 


Piyasaları yakından takip ediyor, müşteri odaklı Bankacılık anlayışımızla onların taleplerini, risk profillerini göz önüne alarak yeni yatırım ürünlerini hayata geçiriyoruz. Özel bankacılık alanında en geniş ürün yelpazesine...