28 / 03 / 2024

yapı kredi yatırım

yapı kredi yatırım

Yapı Kredi Yatırım 2014 yılının en iyi ve en yenilikçi aracı kurumu seçildi. Şirket, 200 ülkede bağımsız yayın yapan Global Banking and Finance Review'dan 2014'te Türkiye'den dört ödül birden alan tek aracı kurum oldu.

Yapı Kredi Yatırım Emlak Konut'taki hisselerinin güncellemesini paylaşacak!

Yapı Kredi Yatırım Değerler A.Ş, Hisse Senedi Yoğun Fon portföyünde bulunan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş hisse senedinin endeks ağırlığının artması ile ilgili güncelleme fon kompozisyonuna yansıtacak...

Yapı Kredi Yatırım, Kepler Cheuvreux ile bir işbirliğine imza attı!

Yapı Kredi Yatırım, Avrupa'nın lider fınansal hizmetler şirketlerinden Kepler Cheuvreux ile bir işbirliği imzaladı. Yapı Kredi Yatırım hisse senedi araştırma raporları ile ürünlerini ABD'li kurumsal yatırımcıların hizmetine sunacak...

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Elektrikli otomobillere 1.2 trilyon dolarlık dev yatırım geliyor!

Elektrikli otomobillere yapılacak yatırım iki katına çıkacak, yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Hatay'da acele kamulaştırma yapılacak yatırımlar TBMM'de!

3103 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Hatay ilinde acele kamulaştırma yapılacak yatırım ve ilgili alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Tarabya Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nermin uran, Arcan Uran ve Aysan Uran tarafından kuruldu. 

yapı kredi yatırım Haberi

yapı kredi yatırım


Yapı Kredi Yatırım, Global Banking and Finance Revievv tarafından hisse senedi ve türev ürünleri alanında 2014 yılının en iyi ve en yenilikçi aracı kurumu seçildi. Şirket, 200 ülkede bağımsız yayın yapan Global Banking and Finance Review'dan 2014'te Türkiye'den dört ödül birden alan tek aracı kurum oldu. Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz, "Ödüller başarılarımızın birer ispatı niteliğinde"...