26 / 04 / 2024

yapıcı konağı onarımı ne zaman bitecek

yapıcı konağı onarımı ne zaman bitecek

Tarihin yaşayan belgelerinden olmasına rağmen birçoğu bakımsızlıktan kullanılamayacak halde bulunan konaklar restore edilmeyi bekliyor. Bu kapsamda ise Adana’nın Kozan ilçesinde tarihi yapı ve konakların restoresi devam ediyor...

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Kayseri'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Koçyiğit, Burcu Aydın ve Ramazan Sorhun ortaklığında kuruldu.

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kara tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

IMF Başkanı Georgieva: Türkiye dahil tüm üyelerle yapıcı diyaloğu sürdüreceğiz!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, koronavirüs salgının küresel ekonomi üzerindeki etkileriyle ilgili olarak Türkiye dahil tüm üyelerle yapıcı diyalog içerisinde olduklarını ve bunu sürdüreceklerini söyledi.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

yapıcı konağı onarımı ne zaman bitecek Haberi

yapıcı konağı onarımı ne zaman bitecek


Adana’nın Kozan ilçesinde tarihi yapı ve konakların bölge turizmine kazandırma çalışmaları devam ediyor. 


Tarihin yaşayan belgelerinden olmasına rağmen birçoğu bakımsızlıktan kullanılamayacak halde bulunan konaklar restore edilmeyi bekliyor. İlçede bulunan onlarca yapıdan biri olan Yapıcı Konağı Kozan Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Çukurova Kalkınma Ajansı Desteği ile restore ediliyor. 506 bin 977 TL bedelle ihalesi yapılan konakta restorasyon çalışması başlatıldı. 



Yaverin Konağının diğer konakların restoresi için örnek teşkil ettiğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçede bulunan konakların restore edilip turizme kazandırılmasının hem gelenek ve görenekleri yaşatmak, hem de turizm açısından çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Özgan, “Arslanpaşa Mahallesi 160 ada 3 parselde yer alan tescilli taşınmaz kültür varlığı olan Yapıcı Konağı'nın korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla Hasan Hüseyin Yapıcı ve...