19 / 04 / 2024

Yapıtaş Grup iletişim

Yapıtaş Grup iletişim

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Helis Yapı Helis Moon iletişim!

Helis Yapı Helis Moon iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 0216 488 3080 olarak belirtiliyor. 98 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 2 blok halinde yükselecek.

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Papatya Park Residence 2. Etap iletişim!

Toplam 21 bin 344 metrekare alana inşa edilecek olan proje 5 blok halinde yükselecek. Düzlem Yapı Esenyurt Evleri iletişim bilgisine göre telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi.

Yapıtaş Grup iletişim Haberi

Yapıtaş Grup iletişim

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.
 

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...