25 / 04 / 2024

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. 


Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-YAPI-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...