23 / 04 / 2024

Yaratıcılığın Addresi sergisi

Yaratıcılığın Addresi sergisi

9. yılını kutlayan addresistanbul, tasarım alanında son 9 yılın en iyilerini "Yaratıcılığın Addresi" sergisinde bir araya getirdi. Projeler, her sektörden işinin uzmanlarından oluşan 50 kişinin üzerindeki danışma kurulu tarafından seçildi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi ile ilgili açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

İşte GoPro’nun tahtını sallayan Insta360 X3 360 derece kamera! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Insta360 X3 360 Derece Kamera ile yaratıcılığınızı serbest bırakın. İşte GoPro’nun tahtını sallayan Insta360 X3 360 derece kameranın özellikleri ve 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altın yıl ortasında bu kadar olacak! Duyan cüzdanını alıp kuyumcuya ışınlanacak! Şimdi umursamayan sonra pişman olur!

Altın yıl ortasında bu rakamı görecek. Bu haberi duyan cüzdanını çantasını alan kuyumcuya ışınlanacak. Ekonomisti dinlemeyen sonra çok ama çok pişman olacak. İşte altının yıl ortasında göreceği o rakam...

Ev alacaklar dikkat! Kapora dolandırıcılığı başladı: Ucuz ilanlara kanmayın!

Ucuz ilanlarla gayrimenkul dolandırıcılığı yeniden gündeme geldi. Ev satın almak isteyenler sahte emlakçıların radarına girdi. Peki ev alırken dolandırılmamak için ne yapmak gerekiyor? Sahte emlakçıların tuzağına düşmemek için nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

ABD'de kripto para dolandırıcılığı kurbanlarının kaybı 1 buçuk yılda 1 milyar doları geçti!

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), 2021 yılının başından itibaren toplamda 46 binden fazla kişinin dolandırıcılık sebebiyle 1 milyar doların üzerinde kripto para kaybettiğini belirtti.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Ev alacaklar dikkat! Kapora dolandırıcılığına kanmayın!

Gayrimenkul alım satımlarında tanıdık olunan ‘kapora’ terimi, günümüzde bir dolandırıcılık yöntemine de adını verdi. Telefon görüşmelerinde ‘halden anlar’ şekilde tavır gösteren dolandırıcılar odaklarına uzakta yaşayan kişileri alıyor. Bu dolandırıcılar indirim bile yapıyor.

'Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi' dolandırıcılığın önüne geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilen "Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi" sayesinde dolandırıcılığın önüne geçilecek.

Yaratıcılığın Addresi sergisi Haberi

Yaratıcılığın Addresi sergisi

9. yılını kutlayan addresistanbul, tasarım alanında son 9 yılın en iyilerini "Yaratıcılığın Addresi" sergisinde bir araya getirdi. Projeler, her sektörden işinin uzmanlarından oluşan 50 kişinin üzerindeki danışma kurulu tarafından seçildi. Sergide 9 yılın Kıpkırmızılan-Kırmızı Ödülleri, Türkiye'nin en önemli tasarım ödülü Design Turkey'nin 2014 kazananları, Grafikerler Meslek Kuruluşu 33. Grafik Ürünler Sergisi'nden Seçkiler gibi tematik sergilerin yanı sıra birbirinden farklı alanlardan son 9 yıla ait 100'iin üzerinde proje yer alıyor. 


Fazıl Sayı'n "Mezopotamya Senfonisi" için Mustafa Toygun Özdemir'in yaptığı çizimlerden Design Turkey kazananlarına, 2014'ün en iyi grafik ürünlerinden son 9 yılda en çok ilgi çeken etkinliklere kadar 100'iin üzerinde projenin bir arada yer aldığı 'Yaratıcılığın Addresi' sergisi, 11 Ocak'a kadar 9. 

yılını kutlayan adressistanbul'da. 


Özgür...