29 / 03 / 2024

Yaşam Plus görselleri

Yaşam Plus görselleri

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Yaşam Plus projesi, 6 ve 13 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Yaşam Plus'ta Babalar Günü kampanyası!

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Yaşam endeksine göre en mutlu il Sinop oldu!

Yaşam endeksinde Isparta ilk sırada yer aldı. Gelir ve servette İstanbul birinciyken, yaşamından en memnun il Sinop oldu. İlk defa yayımlanan illerde yaşam endeksiyle bireylerin ve hane halklarının yaşam koşulları ortaya koyuldu.

Balance Güneşli'de çalışanlar için Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'ye A Plus bir ofis inşa eden Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik “Yaşam Sokağı” oluşturuldu. Kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi.

Balance Güneşli'de çalışanlara yönelik Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'deki A Plus ofis projesi Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu.

Bağcılar Yaşam Plus'ta yeni daire alana kredi imkanı sağlanıyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat markasıyla Bağcılar'da ‘Yaşam Plus' projesini hayata geçiriyor.

Yaşam Plus Bağcılar'da 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Yaşam Plus Evleri Bağcılar'da yükseliyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Yaşam Plus görselleri Haberi

Yaşam Plus görselleri

Dairelerin teslimlerine 24 ay sonra başlanmaı planlanan Yaşam Plus projesi içerisinde; 100 adet konut ve 17 adet ticari birim yer alıyor. 


Konut fiyatlarının 350 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yaşam Plus projesinde yer alan konutlar; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Toplam 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yaşam Plus projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yaşama geçiriliyor. 



Yüzde 25, 30 ve 40 peşinatla firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirm yapılan Yaşam Plus Bağcılar projesinde; 130 araçlık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Yaşam Plus projesi, Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine başlandı. 


Telefon: 444 75...