20 / 04 / 2024

yaşar tetiker kimdir

yaşar tetiker kimdir

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni yatırıma yönelen firmalar olduğunu bildirdi. Tetiker, ilçedeki tersanelerin hareket kazanması için çalışmalar yaptıklarını söyledi...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

yaşar tetiker kimdir Haberi

yaşar tetiker kimdir


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni yatırıma yönelen firmalar olduğunu bildirdi.


Tetiker, yaptığı açıklamada, ilçedeki tersanelerin yeniden hareket kazanması için Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile çalışmalar yaptıklarını söyledi. Candan’ı, Ereğli için kazanç olarak gördüğünü belirten Tetiker, şunları söyledi: “Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan ile geçtiğimiz günlerde odamızda bir araya gelerek, bu meseleleri uzun uzun konuşma fırsatı bulduk. Sayın Milletvekili Karadeniz Ereğli için benim gördüğüm kadarıyla bir şanstır. TSO da ekonominin ilçedeki merkezi. Kararlar burada sağlıklı bir şekilde alınıp, stratejinin ötesinde profesyonelce bir hedef konduktan sonra yapılmayacak bir şey yok. Zaten tersaneler, kurulu bir düzen, sadece bir canlılık gerekiyor. Canlılığın da en önemli ayağı finansmandır. Bu finansmanın sağlanması, tekrar tersane sahiplerine tahsisi...