26 / 04 / 2024

yaşar üniversitesi yeni kampüs

yaşar üniversitesi yeni kampüs

Yaşar Üniversitesi'nin içerisinde Yat ve Marina İşletmeciliği, Deprem Mimarlığı, Kruvaziyer Turizm Yöneticiliği, Film Müziği, Enerji Hukuku, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku gibi yeni programların olacağı yeni kampüsü 25 bin TL'ye mal olacak...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Yaşar Üniversitesi, Tarım-Teknoloji Fakültesi inşa edecek!

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Nurem İnşaat'tan Yaşar Üniversitesi'ne ek bina!

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Beykoz İshaklı Niyazi Yaşar Parkı açıldı!

İlçe sakinlerine yeni sosyal donatı alanları sunan Beykoz Belediyesi, yapımı tamamlanan İshaklı Niyazi Yaşar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

yaşar üniversitesi yeni kampüs Haberi

yaşar üniversitesi yeni kampüs
İzmir'de yer alan Yaşar Üniversitesi yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 25 bin TL yatırımla hayata geçirilecek yeni kampüsün içerisinde  Yat ve Marina İşletmeciliği, Deprem Mimarlığı, Kruvaziyer Turizm Yöneticiliği, Film Müziği, Enerji Hukuku, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku gibi yeni programlar yer alacak. Yaşar Üniversitesi aynı zamanda Türkiye'nin ilk halka açık bilim laboratuvarı niteliğindeki Bilim Dükkanı projesi için Seferihisar Belediyesi ile protokol...