20 / 04 / 2024

Yasemin Turizm

Yasemin Turizm

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Arslan tarafından kuruldu.

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Başar tarafından kuruldu.

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yavuz Kalkavan, Yasemin Kalkavan ve Yeşim Kalkavan Özharat ortaklığında kuruldu. 

Jako Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jako Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Özcan ve Barış Bayat ortaklığında kuruldu. 

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sancaktar tarafından kuruldu. 

Esdem Gayrimenkul Rent A Car İnşaat Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esdem Gayrimenkul Rent A Car İnşaat Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Esentepe ve Yasemin Demirpençe imzasıyla kuruldu.

The Plaza Hotel'in adı Mercure oldu!

Yasemin Turizm'in bünyesinde yer alan, Barbaros Bulvarı'ndaki beş yıldızlı The Plaza Hotel, adını değiştirerek Mercure adıyla hizmet vermeye başladı.

İstanbul The Plaza Hotel 12 milyon TL'ye yenilendi!

Yasemin Turizm’in bünyesinde yer alan otelin yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Erol Turanlıoğlu ile Barış Özkan toplamda 12 milyon TL harcandığını belirtti.

Yasemin Turizm Haberi

Yasemin Turizm

İstanbul’un en eski 5 yıldızlı otellerinden The Plaza Hotel İstanbul kendini yeniliyor. Otelde yürütülen renovasyon çalışmaları ve otelin bağlı olduğu Yasemin Turizm’in Bursa’daki yeni otel yatırımı düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Toplantıya The Plaza Hotel ve Yasemin Turizm’in Turizm Danışmanı Erol Turanlıoğlu, The Plaza Hotel İstanbul Genel Müdürü Barış Özkan ve Genel Müdür Yardımcısı Cihat Arslan katıldı.Bursa’da yeni bir otel projesi hayata geçireceklerini ifade eden Yasemin Turizm’in Turizm Danışmanı Erol Turanlıoğlu, arsalarının şehrin sembolü olan Çelik Palas’ın yanında olduğunun altını çizdi. Yaklaşık 60 milyon dolar bir yatırım maaliyetine sahip 5 yıldızlı otel yaptıklarını dile getiren Turhanlıoğlu, “Projenin bitmesine 5-6 ayımız var. 2016 baharında açmayı planlıyoruz. Bursa’nın en değerli lokasyonunda yer alacak. Mimari yapı olarak 20 bin metrekare kapalı alan...