19 / 04 / 2024

Yasemin Yavuz

Yasemin Yavuz

Crea Group İnşaat Elektronik Gıda ve Ajans İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de kuruldu.

Aymin Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Aymin Turizm Seyahat Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Şenay İrtem ve Yasemin Yavuz ortaklığıyla kuruldu...

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Yavuz Işık: inşaat sektörü ile hazır beton sektörü de canlanacak!

Türkiye, hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci sırada yer alırken, 2011 yılında Çin ve ABD'nin ardından üçüncü sıraya yükseldi. THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık hazır beton sektörü üzerine açıklamalar yaptı.

Mehmet Ali Yavuz: Depremde binaların yüzde 70'i yıkılır!

Jeoloji mühendisi ve yer bilimleri uzmanı ve bölgenin tek yer bilimleri firmasının sahibi Mehmet Ali Yavuz, çok önemli açıklamalarda bulunarak, yetkilileri ve halkı da uyardı.

Yasemin Allen Bebek'te ev baktı!

Yasemin Allen Bebek'te ev baktı. Muhabirlerin "Ev mi arıyorsunuz" sorusunu "Yok" diye yanıtlayan 1989 doğumlu olan Yasemin Kaya Allen bir emlakçıya girerek kiralık ev sordu.

Yavuz Bingöl Sokak'ın adı Berkin Elvan Sokak oldu!

Yavuz Bingöl’e bir tepki de İzmir’den geldi. Narlıdere’de bulunan Yavuz Bingöl Sokağı isminin değiştirilmesi için harekete geçildi. Sokağın adı, belediye meclisi kararıyla Berkin Elvan Sokağı olarak değiştirildi. İşte detaylar...

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar desteklenmeli!

2015 yılında bitkilendirilmiş çatı sektöründe yüzde 20 büyüme bekleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, bitkilendirilmiş çatıların yaygınlaşması için gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, yerel yönetimlerce desteklenmesini öneriyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul’un 3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ayakları ‘A’ şeklini aldı bile. Köprünün inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Özcan Parkı ve çevre düzenleme ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Tuana Evleri ikinci etap ihalesini Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesi’nde yapılan Tuana Evleri’nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı kazandı.

Yasemin Yavuz Haberi

Yasemin Yavuz

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt ve alt yapı işleri yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı kamuya ait binaların inşaatı, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bahçelievler Deli Hüseyinpaşa Caddesi NO:17/A adresinde faaliyete...