26 / 04 / 2024

yassıada eğlence merkezi

yassıada eğlence merkezi

Yassıada’nın imara açılmasına uzmanlar tepki gösterdi. ‘Adalar son İstanbul’dur, imara açmayın’ çağrısı yapıldı. Adalar Belediye Başkanı Dr.Mustafa Farsakoğlu da Yassıada'nın imara açılmaması gerektiğini söyledi...

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Yassıada Yasası yürürlüğe girdi!

Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağını ortadan kaldırmayı ve mağdurlarının zararlarını gidermeyi öngören yasa dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

Yassıada projesinde son durum!

Yassıada’nın (Demokrasi ve Özgürlükler Adası) imara açılması ile birlikte 2015’te başlatılan otel ve kongre merkezi inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. 

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Londra'ya Disneyland'a rakip eğlence merkezi geliyor!

Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla inşa edilecek Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezi, Disneyland'a rakip olacak. Eğlence merkezinin 2021'de açılması planlanıyor.

Yassıada'nın şekli de mi değişti?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarı Candan Tolga Işık bugünkü köşesinde " Yassıada'nın şekli de değişti " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Yassıada'nın şekli de değişti " yazısı...

Yassıada'da yeşil tartışması!

Otel ve kongre merkezi inşaatı yapılan Yassıada’nın son görüntüsü tartışma yarattı. Uçaktan çekilen fotoğrafta yeşil dokunun kaybolduğu ortaya çıktı. Projeyi üstlenen MESA, bir açıklama yaptı...

yassıada eğlence merkezi Haberi

yassıada eğlence merkezi


Dönemin Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının 27 Mayıs 1960 darbesi sonrası hapis yattığı Yassıada’nın, imarı yeniden düzenlendi.


Demokrasi tarihinde kara leke olan duruşmalara ev sahipliği yapan adanın yüzde 5 olan inşaat izni, yüzde 65’e çıkartıldı. Yeni düzenleme ile tek parsel kabul edilen adadaki yapılaşma 117 bin metrekareyi bulabilecek. 17 Haziran’da verilen izinle, Sivriada da yapılaşma planlarına dahil edildi. İki ada da daha önce arkeolojik ve doğal SİT alanıydı.


EMSAL OLUR KORKUSU

Adalar Belediye Başkanı Dr.Mustafa Farksakoğlu, Adalar Belediyesi’nin sürece dahil edilmemesine tepki gösterdi. Yassıada ve Sivriada için kendilerinin plan çalışması yaptığını aktaran Farsakoğlu, “Adalar, 9 adadan oluşan eşi benzeri bulunmayan bir cennet köşesidir. Adalar, ‘son İstanbul’dur, imara açmayın. Turizme kazandırılsın ama buralara yüzde 65 imar verildi. Her iki adadaki imar durumu diğer...